Ο Κούπερ, ένα χρόνο μετά το διαζύγιο μιλάει (και) για τον Άρη – Νέα μπλεξίματα με τη Μαφία!

Στις 18 Ιανουαρίου 2011, ο Έκτορ Κούπερ αποτελούσε παρελθόν για τον Άρη… Ο πρόεδρος των κίτρινων Θανάσης Αθανασιάδης ανήμερα της ονομαστικής του γιορτής, προσπάθησε να πείσει τον Αργεντινό να παραμείνει στην ομάδα, αλλά η απόφαση για το διαζύγιο δεν άλλαζε. Ήταν το πιο πικρό «δώρο» που πήρε, όπως ομολογούσαν οι συνεργάτες του.

Ακριβώς ένα χρόνο μετά, ο Κούπερ αφού απέτυχε στην Σανταντέρ με αποτέλεσμα να λυθεί πρόωρα το συμβόλαιό του, συνεχίζει την καριέρα του στην Τουρκία και στην Ορντούρσπορ, εκεί όπου πήρε μαζί του τον Φρανθίσκο Χαβίτο (δανεικός από τον Ολυμπιακό…).

Ο Αργεντινός προπονητής με τη συμπλήρωση 12 μηνών από τον χωρισμό του με τους κίτρινους, έδωσε κατά σύμπτωση την πρώτη του συνέντευξη στην Τουρκία και δεν ξέχασε τον Άρη.

Ο Κούπερ αφού αναφέρθηκε στην νέα του ομάδα και στο πρωτάθλημα της Τουρκίας, μίλησε με καλά λόγια για τους κίτρινους, σχολίασε την εμπειρία του από τα ελληνικά πλέι οφ ως προπονητής του Άρη (το σύστημα αυτό θα εφαρμόσουν φέτος και στην Τουρκία) και φυσικά αναφέρθηκε στους χαμένους τελικούς της καριέρας του, μιλώντας και για τον τελικό κυπέλλου του ΟΑΚΑ… 
«Είχα τις ευκαιρίες, αλλά πάντα το  ποδόσφαιρο οφείλει σε πολλά. Τελικά είναι μια κακή εμπειρία όταν χάνεις. Πονάει και επηρεάζει τους ανθρώπους. Αλλά δεν το σκέφτομαι, πάντα υπάρχουν ευκαιρίες στο ποδόσφαιρο, ενώ υπάρχει και ο παράγοντας τύχη στην καριέρα μου. Και η τύχη δεν είναι πάντα καλή…» είπε χαρακτηριστικά ο Κούπερ.

Και νέα ανάκριση για Καμόρα και «στημένα»

 Στο «μάτι» των ιταλικών αρχών έχει μπει ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ που καλείται για νέα ανάκριση. Σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ, οι αρχές της χώρας έχουν συγκεντρώσει στοιχεία που οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ο Αργεντινός τεχνικός έλαβε 200.000 ευρώ (δύο άτομα τού παρέδωσαν τα χρήματα κρυμμένα σε κάλτσες και εσώρουχα) από την «Καμόρα» για να τους παρέχει σίγουρες πληροφορίες για το αποτέλεσμα τεσσάρων αγώνων.

Ο πρώην προπονητής του Άρη και νυν της τουρκικής Ορντουσπόρ, φέρεται να έδωσε δύο αποτελέσματα για το πρωτάθλημα Ισπανίας και ισάριθμα γι’ αυτό της Αργεντινής, ωστόσο δεν ήρθαν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Η μαφία της Νάπολι, όπως ήταν φυσικό, δεν υποδέχτηκε αυτή την… αστοχία με ικανοποίηση, καθώς έχασε αρκετά χρήματα στο στοίχημα.

Στα χέρια των αρχών βρίσκεται ένα ηχητικό ντοκουμέντο, από το οποίο προκύπτει ότι ο Κούπερ δέχτηκε φραστική επίθεση και απειλές από τους ανθρώπους της μαφίας. Ο 56χρονος προπονητής έχει ήδη κληθεί για ανάκριση και στην αρχή δήλωνε άγνοια, ωστόσο κατόπιν πιέσεων ομολόγησε πως πήρε κάποια χρήματα, τα οποία υποστήριξε πως ανήκαν στην πεθερά του και προορίζονταν για την ανακαίνιση του σπιτιού του!

Ο Κούπερ έχει κληθεί για νέο κύκλο ανάκρισης και φαίνεται πως είναι πολύ πιθανό να του απαγγελθούν βαρύτατες κατηγορίες.

To Top