Ο Κούπερ, ο Αλκαραθ και οι φίλοι μας οι Στεφανουά‏

Καλημέρα με πολύ διάθεση και χαμόγελο! Και πως να μην τα έχεις πλέον αυτά τα δύο όταν βλέπεις ότι ο καιρός αρχίζει στρώνει, ενώ ξεκινάμε το τριήμερο μας με ταμείο. Το κοντέρ σταμάτησε σε απόδοση δεκαέξι και καταφέραμε να μαζέψουμε την “κάβα” για το ποντάρισμα του διήμερου.

Ας ξετυλίξουμε όμως το κουβάρι σιγά σιγά καθώς ακόμη πιο δύσκολη στοιχηματικά μέρα ξεκινάει…

                                                                ΔΥΝΑΤΑ

Σε ένα μεγάλο παιχνίδι που δεν απουσιάζει εκατέρωθεν το κίνητρο, Αμβούργο και Φορτούνα, ρίχνονται στην μάχη ο καθένας του δικού του στόχου. Το μεν Αμβούργο, κάνει την απέλπιδα προσπάθεια για να μπει στην πρώτη εξάδα καθώς απέχει ακόμη 3 βαθμού από την προνομιούχο θέση. Από την άλλη η ομάδα του Ντίσελντορφ θα παραταχθεί με πολλές απουσίες και το έργο της γίνεται αυτόματα πιο δύσκολο. Παμε με τους “πληγωμενους” της έδρας.

                Επόμενος σταθμός το Μεσταγια, με το ντέρμπι για τις θέσεις της Ευρώπης  να τραβάει τα βλέμματα του φίλαθλου κοινού ανάμεσα στην Βαλένθια και την Μάλαγα. Εκπληκτική παράδοση κρατάνε οι “νυχτερίδες” καθώς παραμένουν 27 αγωνιστικές αήττητοι από τους αντιπαλους τους, και έχουν τον τρόπο να συνεχίσουν και φέτος αυτην την σπουδαία παράδοση. Και όταν το κέντρο των  Ανδαλουσιάνων δεν έχει τους Τουλαλάν και Μοράλες η πλάστιγγα γέρνει προς τα αριστερά…

                Περνάμε τέλος και στην επαναληπτική αναμέτρηση (η πρώτη μας δικαίωσε το προηγούμενο Σάββατο) αυτή ανάμεσα στην Μονς και την Κορτραικ. Σκληρό καρύδι η Κορτράικ που μας πλήρωσε βάζοντας 3 μπαλάκια απέναντι στην σημερινή της αντίπαλο. Σήμερα όμως αναμένουμε πιο κλειστό παιχνίδι με τις δύο ομάδες να φυλάνε περισσότερο τα νώτα τους.

                                                                ΚΑΡΦΩΤΑ

                Η Ορντουσπορ έπειτα από την πέμπτη συνεχόμενη ήττα απομάκρυνε τον προπονητή της τον γνώριμο από τα λημέρια μας Εκτορ Ραούλ Κούπερ. Η ομάδα της Ορντού θα δώσει απόψε την τελευταία σπουδαία μάχη και μόνο με νίκη μπορεί να ελπίζει. Από την άλλη η Κασίμπασα βρίσκεται σε περίοδο κάμψης και δεν καίγεται να βγει στην Ευρώπη αν και μαθηματικά δεν έχασε ακόμη το τρένο.

                Η Γρανάδα του εταίρου γνώριμου μας Λούκας Αλκαράθ, συνεχίζει ακάθεκτη την πτωτική της πορεία… 6 ήττες στις τελευταίες 8 αναμετρήσεις και οι οργανωμένοι οπαδοί της έκαναν συντονισμένες προσπάθειες να γεμίσει σήμερα το γήπεδο. Απέναντι η βαθμολογικά αδιάφορη Βαγιαδολίδ που εκτός έδρας ξέχασε πότε κέρδισε την τελευταία φορά! Ας στηρίξουμε λοιπόν τον ιδιόρρυθμο Λούκας…

                Ο μεγάλος τελικός του Λιγκ Καπ της Γαλλίας είναι επίσης αυτός που θα απασχολήσει! Σεντ Ετιέν και Ρεν έχουν θέσει ως στόχο τον πρώτο τίτλο της χρονιάς. Οι “Στεφανουα” πραγματοποιούν μια εξαιρετική χρόνια, βρίσκονται σταθερά στην πρώτη τετράδα και με την κατακτηση του κυπελλου εξασφαλίζουν άνευ άγχους μια θέση που οδηγεί στην Ευρώπη. Χωρίς τον αναπληρωματικός Γραντέλ και τον μέσο Κλεμεντ. Εν αντίθεση με την ομάδα της Βρετάννης που θα παραταχθεί πλήρης, όμως η φετινή αγωνιστική της εικόνα δεν μας πείθε. Σε ουδέτερο γήπεδο ο τελικός στην πρωτεύουσα το Παρίσι.

                                                               LA BOMPITES

                 Για τους λάτρεις των εκπλήξεων, την προσοχή μας τράβηξε ο αγώνας της Φορφάρ με την Κουίν οφ Σαουθ στην τρίτη κατηγορία της Σκωτίας. Για μια θέση στα πλέι οφς μάχεται η γηπεδούχος ομάδα με την πρωτοπόρο και αδιάφορη Κουίνς. Όταν μάλιστα οι αποδόσεις προσφέρονται κοντά στο 4,5 και τον κίνητρο μονόπλευρο αβλεπί άσσος!

                Στην Πρεμιέρ Λιγκ η τελευταία μας στάση με την Γουέστ Μπρόμ να υποδέχεται την Νιούκαστλ. Οι “Καρακάξες” δεν θέλουν να μπλεχτούν σε περιπέτειες για την παραμονή, και με θετικό αποτέλεσμα μέσα στο Μπρόμγουιτς απομακρύνεται το άγχος. Με αμφίβολο τον μακροχρόνια απόντα Κολοτσινι ευελπιστούμε να πάρει κάτι “καλό” επί της μέτριας και χωρίς βαθμολογικό κίνητρο Γουέστ Μπρομ.

                                                                ΔΥΝΑΤΑ

 ΑΜΒΟΎΡΓΟ – ΦΟΡΤΟΎΝΑ ΝΤΊΣΕΛΝΤΟΡΦ (1)

ΒΑΛΈΝΘΙΑ – ΜΆΛΑΓΑ (1)

ΜΟΝΣ – ΚΟΡΤΡΑΙΚ (UNDER)

                                                                 ΚΑΡΦΩΤΑ

ΟΡΝΤΟΥΣΠΟΡ – ΚΑΣΙΜΠΑΣΑ (1)

ΓΡΑΝΑΔΑ – ΒΑΓΙΑΔΟΛΊΔ (1)

ΣΕΝΤ ΕΤΙΈΝ – ΡΕΝ (1)

                                                                 LA BOMPITES

 ΦΟΡΦΑΡ – ΚΟΥΙΝΣ ΟΦ ΣΑΟΥΘ (1)

ΓΟΥΈΣΤ ΜΠΡΟΜ. – ΝΙΟΎΚΑΣΤΛ (Χ2)

To Top