ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Κράστεφ δείχνει το πλάνο για τον νέο Άρη

Προσέγγιση ποδοσφαιριστών με φιλοδοξίες, ταλέντο, που θα κατεβάσουν το μέσο όρο ηλικίας στην ομάδα και θα μπορούν να πουληθούν με τον Άρη να βγαίνει κερδισμένος, είναι το πλάνο του Παλίκουτσα και αυτό φαίνεται και από την περίπτωση του Κράστεφ.

Οτι ο Φιλίπ Κράστεφ συμπεριλαμβάνεται στη μακρά μεταγραφική λίστα του Ρόμπερτ Παλίκουτσα δεν αμφισβητείται. Το επιβεβαίωσε έμμεσα, ούτως ή άλλως, ίδιος ο τεχνικός διευθυντής στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου, κάνοντας λόγο για την παρουσία του στην Βουλγαρία και τη συνάντηση που είχε με τον Στάνιμιρ Στοίλοφ.

Προϊόντος του χρόνου θα φανεί αν ο Αρης επιθυμεί να εντάξει στο δυναμικό του τον 22χρονο αλλά κυρίως το κατά πόσο είναι εφικτό αυτό να συμβεί, από τη στιγμή που η Λόμελ διαχειρίζεται το μέλλον του ποδοσφαιριστή. Ωστόσο, το ενδιαφέρον και μόνο του Παλίκουτσα για τον ταλαντούχο μεσοεπιθετικό είναι ενδεικτικό του πλάνου που έχει χαράξει ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας. Υπό την έννοια ότι στοχεύει στη προσέγγιση ποδοσφαιριστών με φιλοδοξίες, ταλέντο, που θα κατεβάσουν το μέσο όρο ηλικίας στην ομάδα και ασφαλώς θα έχουν μεταπωλητική αξία για το κλαμπ.

Στο μεταξύ, τα media της γειτονικής χώρας αναφέρουν από προχθές πως οι Κιτρινόμαυροι έχουν προχωρήσει το ενδιαφέρον τους καταθέτοντας πρόταση στη βελγική Λόμελ (έχει τα δικαιώματά του) για τον δανεισμό με option αγοράς του 22χρονου μεσοεπιθετικού. Χθες, νέα δημοσιεύματα ανέφεραν ότι ο Αρης δεν είναι η μοναδική ομάδα που ενδιαφέρεται για τον Κράστεφ καθώς βρίσκεται στο στόχαστρο κι άλλων κλαμπ και μάλιστα από διαφορετικές χώρες.

Για την ακρίβεια, τα media στη Βουλγαρία γράφουν ότι… “Ο ποδοσφαιριστής κατακλύζεται από προσφορές καθώς εκτός του Αρη έχουν δείξει ενδιαφέρον ομάδες από Ολλανδία, Ιταλία και Πολωνία, η Σταντάρ Λιέγης, η Μπράγκα και μια ομάδα από τη Γερμανία”, περιπλέκοντας ακόμη περισσότερο την υπόθεση του νεαρού ποδοσφαιριστή. Στα ίδια ρεπορτάζ μάλιστα σημειώνεται ότι ο Κράστεφ θα υπογράψει διετή επέκταση του συμβολαίου του με τη Λόμελ στις αρχές του Ιούνη και την ίδια περίοδο θα ληφθεί η απόφαση για το εργασιακό μέλλον του.

To Top