Ο Κρις Πολ ακόμα θυμάται το «κάζο» της Σαϊτάμα (video)

Ο Κρις Πολ ρωτήθηκε στη συνέντευξη τύπου πριν τον τρίτο τελικό με τους Μπακς για τη Σαϊτάμα και έδειξε να μην ξεχνά την ήττα από την Εθνική Ελλάδος.

Stoiximan: 650+ στοιχήματα σε όλους τους αγώνες & ειδικές επιλογές για σκόρερ, κάρτες, πέναλτι!

Ο Κρις Πολ δεν ξεχνά το 2006. Ο βετεράνος πόιντ γκαρντ των Σανς που προηγούνται με 2-0 στη σειρά των τελικών και προετοιμάζεται για το τρίτο ματς (03:00 CosmoteSport4HD) είχε διάλογο με δημοσιογράφο σχετικά  με το παγκόσμιο της Ιαπωνίας πριν 15 χρόνια.

«Ξέρω ότι δεν θα πας στο Τόκιο στους Ολυμπιακούς, αλλά ήθελα να σε ρωτήσω για την ρούκι χρονιά σου όταν έπαιξες στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα, τι σήμαινε αυτό για εσένα; Έχεις κρατήσει πολλές φιλίες από εκείνη την ομάδα. Εκεί δημιουργήθηκαν αυτές οι φιλίες ή προϋπήρχαν και ήταν αυτό που σε κάνει να το σκέφτεσαι ώστε να βρεθείς ξανά με αυτούς τους παίκτες;»

«Μιλάς για τους αγώνες του 2006;»

«Ναι»

«Χάσαμε». (γέλια).

»Ναι το θυμάμαι»

«Χάσαμε. Ήταν δύσκολο ταξίδι. Είχαμε πάει στην Σεούλ νομίζω. Ήταν όμως μία ομάδα που περνούσε καλά, με πολλά καλά παιδιά. Τον Τζο Τζόνσον, προφανώς τον ΛεΜπρόν (Τζέιμς), τον Μέλο (Καρμέλο Άντονι) τον Ντι (Ντουέιν Γουέιντ). Τότε ήρθαμε πολύ κοντά.

Μιλούσα στον Μπούκερ για αυτή την εμπειρία επειδή θα πάει στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Είναι ωραίο να ακούω πόσο ενθουσιασμένος είναι και δικαίως, πρέπει να είναι. Δεν υπάρχουν πολλά πιο τιμητικά πράγματα από το να εκπροσωπείς τη χώρα σου. Ελπίζω να φέρουμε εις πέρας τη δουλειά μας εδώ ώστε να πάει να πάρει το χρυσό μετάλλιο».

To Top