Ο Κριστιάνο και οι κατηγορίες για βιασμό: Απών από τη φωτογράφιση, πτώση 18,4 % στη μετοχή της Γιουβέντους

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο απουσίασε – εν μέσω των κατηγοριών για την υπόθεση βιασμού – από την ομαδική φωτογράφιση της Γιουβέντους, την ίδια ώρα που η μετοχή της “Γηραιάς Κυρίας” παρουσίασε πτώση 5,38 %. την Παρασκευή και 18,4% την τελευταία εβδομάδα.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

Σύμφωνα με το sport24.gr: ‘”Εχουν περάσει εννέα χρόνια από τη γνωριμία του Κριστιάνο Ρονάλντο με την Κάθριν Μαγιόργκα στο Λας Βέγκας, ωστόσο η 34χρονη πλέον Αμερικανίδα τον κατηγορεί ανοιχτά για βιασμό και οι αμερικανικές αστυνομικές αρχές έκαναν γνωστό πως θα ανοίξουν ξανά την υπόθεση.

Μπορεί η Γιουβέντους να υπερασπίστηκε με σαφή και ξεκάθαρο τρόπο τον Πορτογάλο κι εκείνος ν’ αρνήθηκε τις κατηγορίες, αλλά είναι προφανές ότι αισθάνεται πίεση. Αν και προπονήθηκε κανονικά το πρωί της Παρασκευής (5/10) με τους “μπιανκονέρι”, δεν έδωσε το “παρών” στην ομαδική φωτογράφιση του κεντρικού χορηγού Jeep (πόζαραν όλοι οι παίκτες της ομάδας με τα νέα οχήματα).

Άλλωστε, εν μέσω του σκανδάλου που έχει ξεσπάσει, η μετοχή της “Γηραιάς Κυρίας” έχει παρουσιάσει μεγάλη πτώση. Την Παρασκευή έπεσε κατά 5,38%, συνολικά 18,4% την τελευταία εβδομάδα. Σε αυτό πρέπει να συνυπολογιστεί ότι ο Πορτογάλος έχει πλέον μπλεξίματα και με τους χορηγούς του.

Για παράδειγμα η ΝΙΚΕ, η οποία το 2016 υπέγραψε ένα δια βίου συμβόλαιο με τον Πορτογάλο ύψους 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων εξετάζει τις επόμενες κινήσεις της.  Υπενθυμίζεται, βέβαια, ότι ακόμη και η EA απέσυρε τη φωτογραφία του από την επίσημη σελίδα της.

Όσον αφορά στο αγωνιστικό σκέλος, δεν προκύπτει ανησυχία για τη συμμετοχή του στην επόμενη αναμέτρησης της “Γιούβε”. Ο Πορτογάλος αναμένεται, δηλαδή, να ξεκινήσει στην αρχική ενδεκάδα κατά την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ουντινέζε στη “Dacia Arena” για την 8η αγωνιστική της Serie A (6/10, 19:00)”.

To Top