Ο Κριστιάνο Ρονάλντο επέστρεψε στην Ιταλία με ιδιωτικό jet – ασθενοφόρο (vid)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο νοίκιασε ένα ιδιωτικό jet – ασθενοφόρο και τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα επέστρεψε στην Ιταλία.

Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα στη γειτονική χώρα, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ της Γιουβέντους, που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, το μεσημέρι της Τετάρτης επέστρεψε στην Ιταλία. Ο Ιβηρας ταξίδεψε με απόλυτα ασφαλή τρόπο στην Ιταλία και θα παραμείνει σε κατ’ οίκον περιορισμό, μέχρι να ξεπεράσει τον Covid-19.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος όταν έκανε το τεστ βρισκόταν στην πατρίδα του για τα παιχνίδια της Πορτογαλίας στο Nations League, την Τετάρτη νοίκιασε ένα ιδιωτικό jet – ασθενοφόρο και τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα επέστρεψε στην Ιταλία.

Ο σούπερ σταρ της Γιουβέντους θα μείνει τις επόμενες ημέρες στο σπίτι του και θα περιμένει να δει εάν τελικά θα του δοθεί το «πράσινο φως» για να αγωνιστεί στο παιχνίδι της πρεμιέρας των ομίλων του Champions League με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα.

Στην Ιταλία η καραντίνα κρατάει 10 και όχι 14 μέρες και αν έχει δύο αρνητικά τεστ για τον Covid-19 τότε θα μπορέσει να αγωνιστεί απέναντι στους Μπλαουγκράνα.

Ωστόσο, τα πράγματα περιπλέκονται από το γεγονός ότι για να μπορείς να παίξεις σε αγώνα της UEFA πρέπει να είσαι τουλάχιστον μια εβδομάδα πριν αρνητικός σε τεστ για τον ιό. Συνεπώς, η συμμετοχή του Κριστιάνο είναι εξαιρετικά αμφίβολη.

To Top