ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ο… Κριστιάνο του Άρη, Άγγελος Χαριστέας είχε προλάβει τον Ρονάλντο στην Αλ Νασρ (video)

Πρώτα πήραν τον άνθρωπο που ενεργοποίησε το κλάμα του Κριστιάνο Ρονάλντο και στη συνέχεια τον ίδιο τον Πορτογάλο σούπερ σταρ. Ο λόγος για την Αλ Νασρ που προχώρησε πριν από μια δεκαετία στην απόκτηση του πρώην επιθετικού του Άρη, Άγγελου Χαριστέα.

Ο σκόρερ που «πλήγωσε» την εθνική του Ρονάλντο το 2004 στα γήπεδα της Πορτογαλίας, ο δικός μας, Χαριστέας έχει αγωνιστεί στους Ιππότες της Νατζντ

Τον Φεβρουάριο του 2013, μετά το πέρασμά του από τον Παναιτωλικό, υπέγραψε στον σύλλογο της Σαουδικής Αραβίας, όπου και έτυχε αποθεωτικής υποδοχής στο αεροδρόμιο. Ο απολογισμός του ήταν μάλλον φτωχός, με επτά συμμετοχές και ένα γκολ, αλλά αρκετός για να τον συνδέσει με τον CR7 στο επικείμενο νέο κεφάλαιο της καριέρας του.

Ο Χαριστέας, πάντως, δεν είναι ο μόνος «Έλληνας». Στο παρελθόν ουκ ολίγοι παίκτες που πέρασαν από την ελληνική Superleague αγωνίστηκαν στην Αλ Νασρ, με πιο πρόσφατη περίπτωση αυτή του νυν παίκτη της ΑΕΚ, Νορντίν Άμραμπατ. Εκτός του Μαροκινού, παλαιότεροι εκπρόσωποι του ελληνικού πρωταθλήματος στον σύλλογο είναι οι Λεονάρντο (πρώην ΑΕΚ, Λεβαδειακού), Ντενίλσον (πρώην Καβάλας) και Φαμπιάν Εστογιανόφ (πρώην Πανιωνίου).

Διάσημα ονόματα έχουν καθίσει και στην άκρη του πάγκου της, όπως οι Φάμπιο Καναβάρο, Ρενέ Χιγκίτα, Μάριο Ζαγκάλο, όπως και ο άλλοτε προπονητή της ΑΕΚ, Λιούμπισα Τουμπάκοβιτς.

To Top