Ο Κριστιάνο χάρισε τη νίκη στην Μάντσεστερ (3-2) κόντρα στην Άρσεναλ (videos)

Νίκη με υπογραφή Κριστιάνο Ρονάλντο για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 3-2 επί της Άρσεναλ στο Ολντ Τράφορντ, σε μια πραγματική ματσάρα με τα όλα της!

Μετά από αυτή τη σπουδαία νίκη, οι «κόκκινοι διάβολοι» έφτασαν τους 21 βαθμούς και ανέβηκαν στην έβδομη θέση, μειώνοντας τη διαφορά από τους πέμπτους «κανονιέρηδες» που έμειναν στους 23 βαθμούς.

Η Άρσεναλ στο 14′ σκόραρε με σουτ του Σμιθ Ρόου, όμως τα πράγματα δεν ήταν… τόσο εύκολα. Πριν το σουτ ο Ντε Χέα βρισκόταν στο έδαφος από χτύπημα του συμπαίκτη του Φρεντ. Ο Άτκινσον κράτησε στάση αναμονής, ενημερώθηκε από το VAR και μέτρησε κανονικά το τέρμα! Στο 44′ οι γηπεδούχοι άλλαξαν πανέμορφα την μπάλα, ο Φρεντ τη γύρισε μέσα στην περιοχή και ο Μπρούνο Φερνάντες με ένα άνετο πλασέ έκανε το 1-1 λίγο πριν το ημίχρονο.

Στο 52’ ο Ράσφορντ γύρισε στον Κριστιάνο Ρονάλντο ο οποίος κάρφωσε την μπάλα για το 2-1 με όμορφο πλασέ. Η Άρσεναλ δεν κάθισε να τα… βάψει μαύρα και αμέσως μετά την σέντρα στο 54’, ο Όντεγκαρντ μετά από πάσα του Μαρτινέλι, έστειλε τη μπάλα στη γωνία του Ντε Χέα για το άμεσο 2-2!

Με τον Ντε Χέα να μπλοκάρει συνεχώς τα σουτ των αντιπάλων τους, ο Φρεντ πάτησε περιοχή με τον Όντεργκαρντ να τον κλαδεύει κανονικά. Μπορεί ο Άτκινσον να είπε πως δεν υπάρχει τίποτα, όμως το VAR έκανε το σωστό και στο 70’ ο Κριστιάνο με πέναλτι έγραψε το τελικό 3-2!

To Top