Ο Κρόος αμφισβητεί την ανωτερότητα της Premier League: “Φέτος δεν πήραν κάποιον διεθνή τίτλο”

Ο Τόνι Κρόος σε συνέντευξή του δεν συμφώνησε με την άποψη πως η Premier League είναι ανώτερο πρωτάθλημα, ενώ αναφέρθηκε και στην European Super League.

Συνέντευξη σε podcast παραχώρησε ο Τόνις Κρόος. Ο Γερμανός μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην Premier League. Δεν συμφώνησε ότι είναι το ανώτερο πρωτάθλημα τονίζοντας πως το 2022 δεν μπόρεσε κάποια αγγλική ομάδα να σηκώσει διεθνή τίτλο.

“Η Premier League δεν νίκησε κάποιον διεθνή τίτλο φέτος. Τα χρήματα από την τηλεόραση είναι πιο υψηλά στην Αγγλία για χρόνια, αλλά δεν έχει αποτέλεσμα οι αγγλικές ομάδες να κερδίζουν τα πάντα. Ευτυχώς κάποιοι παίκτες δεν κοιτάζουν μόνο τον μισθό, αλλά να κερδίζουν” δήλωσε συγκεκριμένα.

Στη συνέχεια μίλησε για την European Super League. Τόνισε πως η ιδέα θα συνεχίσει να υπάρχει μέχρι να γίνει πραγματικότητα, χωρίς όμως να μπορεί να προσδιορίσει το πότε.

Στην αρχή αστειεύτηκε λέγοντας: “Ποτέ μην κοντράρεσαι με τον πρόεδρό σου”. Στη συνέχεια ανέφερε: “Η ιδέα υπάρχει και θα συνεχίσει να υπάρχει. Θα πάρει καιρό για να γίνει και ίσως να μην την δω να πραγματοποιείται ως ενεργός παίκτης. Πιστεύω ότι θα γίνει, αλλά δεν ξέρω πότε”.

Όσον αφορά στο Μουντιάλ δήλωσε: “Το λάθος με τον Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ έγινε πριν από δέκα χρόνια”.

To Top