ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ο Κρoάτης Ρόμπερτ Παλίκουτσα νέος τεχνικός διευθυντής στον Άρη!

Θεαματικές εξελίξεις στον ποδοσφαιρικό Άρη! Ο Θόδωρος Καρυπίδης ήρθε σε συμφωνία με τον Κροάτη (γεννημένο στη Γερμανία) Ρόμπερτ Παλίκουτσα, ο οποίος αναλαμβάνει χρέη τεχνικού διευθυντή στον Άρη! 

Σε μια θέση που “πονούσε” ο Άρης και παρέμενε χωρίς κάτοχο, μετά την αποχώρηση του Άγγελου Χαριστέα, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ έκανε την κίνηση για να την στελεχώσει με τον 44χρονο πρώην ποδοσφαιριστή και μέχρι πρόσφατα τεχνικό διευθυντή της Κροατικής Ριέκα. Ο Παλίκουτσα είναι ήδη στη Θεσσαλονίκη και ετοιμάζεται να πιάσει άμεσα δουλειά.

Πρόκειται για έναν φιλόδοξο και με αρκετή εμπειρία για την ηλικία του τεχνικό διευθυντή με προϋπηρεσία μεταξύ άλλων σε Φορτούνα Ντίσελντορφ, Νυρεμβέργη και μέχρι πρόσφατα στην Ριέκα. Οι κιτρινόμαυροι κινήθηκαν με μυστικότητα και ήρθαν σε συμφωνία με τον Κροάτη γεννημένο στο Μπίκεμπουργκ της Γερμανίας, ο οποίος διετέλεσε ποδοσφαιριστής (2000-2014) αγωνιζόμενος μεταξύ άλλων σε Τριέρ, Σεντ Πάουλι, Ντίσελντορφ.

Ο Παλίκουτσα είναι απόλυτα ενήμερος για τον Άρη και μετά από τις συνομιλίες με τον Θόδωρο Καρυπίδη, τόνισε ότι η κιτρινόμαυρη ομάδα έχει όλες τις δυνατότητες για να αναπτυχθεί σε μια ισχυρή ποδοσφαιρική ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει.

Θα είναι αύριο στο Κλεάνθης Βικελίδης και θα παρακολουθήσει για πρώτη φορά διά… ζώσης το ντέρμπι του Άρη με τον Παναθηναϊκό, πριν αναλάβει και επίσημα δράση στους κιτρινόμαυρους. Μαζί του ξεκινάει ο σχεδιασμός της νέας σεζόν από τώρα, με αξιολόγηση του υλικού και προετοιμασία των επόμενων κινήσεων. Είναι η πρώτη κίνηση του Θόδωρου Καρυπίδη με φόντο την επόμενη χρονιά!

 

 

To Top