Ο Κωνσταντινίδης, το παλιό και… νέο ενδιαφέρον και η σχέση “ζωής” με τον Άρη (photos)

To όνομα του Βασίλη Κωνσταντινίδη επανήλθε στο προσκήνιο του Άρη, μετά τις πληροφορίες ότι οι κίτρινοι αναζωπυρώνουν το ενδιαφέρον τους για τον 28χρονο επιθετικό.

Η περίπτωση του Κωνσταντινίδη, είχε φτάσει το καλοκαίρι ένα βήμα από την ολοκλήρωση της μεταγραφής, ο ίδιος ο παίκτης ταξίδεψε με δική του πρωτοβουλία στη Φλώρινα για να δει από κοντά την ομάδα απέναντι στη Θύελλα Φιλώτα (κύπελλο Γ’ Εθνικής) και να γνωρίσει τον Γιώργο Γαλανό δια ζώσης, αλλά παρότι έδωσαν τα χέρια σε όλα, ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης εκφράστηκε αρνητικά και η μεταγραφή δεν προχώρησε.

Ο Κωνσταντινίδης συνεχίζει στην Δόξα Δράμας, αλλά η ατυχία τον χτύπησε μια και τραυματίστηκε και θα μείνει ένα μήνα εκτός δράσης. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι κίτρινοι εξετάζουν διακριτικά το ενδεχόμενο να αποτελέσει μια από τις μεταγραφικές επιλογές, τη στιγμή πάντως που ανήκει στη Δραμινή ομάδα και οι δυσκολίες είναι δεδομένες.

Αξίζει με την ευκαιρία αυτή να αναφερθεί ότι ο Κωνσταντινίδης έχει σχέσεις… ζωής (έμμεσα) με τον Άρη, αφού έχει παντρευτεί την πανέμορφη Μπέτυ Δουλγεράκη, κόρη του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή των κίτρινων Μπάμπη Δουλγεράκη.

Οι φωτογραφίες είναι από παλαιότερο συνέντευξη αφιέρωμα του Κωνσταντινίδη στο bluearena.gr όταν ο ομογενής επιθετικός αγωνιζόταν στον Ηρακλή.

To Top