Ο Κόκε διάβασε μέσω PRESSARIS τα σενάρια για Λεβαδειακό και… γελάει!

Ο Σέρχιο Κόκε αποτελεί σημείο αναφοράς για μια ακόμη φορά στις συζητήσεις των φίλων του Άρη, στα φόρα και στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Ο Ισπανός διάβασε, πάντως, από το PRESSARIS την είδηση που αναπαράγουν στην Λιβαδειά για το ενδιαφέρον του Λεβαδειακού και αρκέστηκε να… γελάσει!

Ο Κόκε… πολιορκήθηκε με μηνύματα από τους φιλάθλους του Άρη για μια ακόμη φορά με αφορμή το γεγονός ότι οδεύει προς άλλη ομάδα, με τα σενάρια να αναφέρουν ότι το… Ντουμπάι και η Ομόνοια είναι πιθανοί νέοι προορισμοί του.

Τα γνωστά «Κόκε γύρισε στον Άρη» ήταν στην ημερήσια διάταξη. Σε ένα από τα μηνύματα -το μοναδικό που απάντησε ο Ισπανός- ένας φίλαθλος του Άρη ανάρτησε την είδηση του PRESSARIS σχερτικά με το ρεπορτάζ από τον Λεβαδειακό, σύμφωνα με το οποίο, η ομάδα της Λιβαδειάς θέλει τους Κόκε και Φιλομένο.

Ο Κόκε απάντησε με… γέλια: «Xaxaxa sure i go to levadiakos…bravo nice news»! Δηλαδή «χαχαχα, σίγουρα θα πάω στον Λεβαδειακό… μπράβο ωραία νέα», δίνοντας νέα τροφή για μια σειρά από σχόλια… κιτρινόμαυρου χαρακτήρα από τους χιλιάδες φίλους του Ισπανού (και) στο διαδίκτυο.

 

To Top