Ο Κόκε στη Μαδρίτη, προπονείται αύριο με τη Ράγιο!

Ο Σέρχιο Κόκε δεν ήταν ποτέ στην Θεσσαλονίκη. Πριν από λίγη ώρα πήρε την τελευταία πτήση από τη Μάλαγα, πόλη καταγωγής του, για την Μαδρίτη. Βρίσκεται στην ισπανική πρωτεύουσα και από αύριο ξεκινάει προπονήσεις με τη Ράγιο Βαγεκάνο αφού δεν έχει ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του.

Ο Ισπανός επιθετικός είχε πάρει άδεια από τη διοίκηση της Ράγιο Βαγεκάνο, για να προχωρήσει σε διαπραγματεύσεις με ομάδες που ενδιαφέρονται να τον αποκτήσουν. Διαπραγματεύσεις έγιναν, αλλά ο Κόκε δεν έχει συμφωνήσει με κάποια ομάδα και έτσι από αύριο επιστρέφει στις υποχρεώσεις της Ράγιο με την οποία έχει συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2012.

Ο Κόκε θέλει να παίξει στον Άρη, προς το παρόν οι συζητήσεις που έχει με τους ανθρώπους του Άρη δεν έχουν προχωρήσει στο σημείο για να θεωρήσει ότι έχει πρόταση στα χέρια του. Η επιστροφή του στην Μαδρίτη και η ενσωμάτωσή του στις προπονήσεις της Ράγιο δεν απαγορεύει τον Κόκε να συνεχίσει να διαπραγματεύεται με τον Άρη και άλλες ομάδες.

Οι “άλλες ομάδες” είναι δεύτερες επιλογές για τον πρώην αρχηγό των κίτρινων, που έχει στόχο και πόθο, να φορέσει και πάλι τη φανέλα με το θεό του πολέμου στο στήθος, κάτι που παραδέχθηκε και ο ίδιος στην… ιντερνετική του επικοινωνία με τον κόσμο του Άρη.
Ίσως αυτή η επιθυμία του στερήσει και ένα καλύτερο συμβόλαιο από κάποια άλλη ομάδα – ήδη η Ομόνοια του έχει δείξει το ενδιαφέρον της με σαφή τρόπο – γιατί προφανώς ο Κόκε σκέφτεται πως τώρα είναι η πιο κατάλληλη στιγμή για να γυρίσει στην Θεσσαλονίκη και τον Άρη. Προς το παρόν αύριο έχει προπόνηση στη Μαδρίτη με τη Ράγιο Βαγεκάνο…

To Top