Ο Κόκε στο Αζερμπαϊτζάν, συμπαίκτης του Τσεσνάουσκις!

Στο Αζερμπαϊτζάν θα συνεχίσει την καριέρα του ο Σέρχιο Κόκε! Σύμφωνα με πληροφορίες του PRESSARIS ο Ισπανός επιθετικός μετά το ναυάγιο με τον Άρη και μη έχοντας πολλές επιλογές στα χέρια του, αποδέχτηκε την πρόταση της FC Μπακού και υπέγραψε συμβόλαιο για έναν χρόνο!

Ο Σέρχιο Κόκε αποφάσισε να αποδεχτεί την πρόταση των Αζέρων και θα μεταβεί ίσως και στη διάρκεια της αυριανής ημέρας στην πρωτεύουσα Μπακού, προκειμένου να ενσωματωθεί στις υποχρεώσεις της ομάδας. Θα βρει έναν πρώην συμπαίκτη του στην Μπακού, τον Λιθουανό ακραίο μεσοεπιθετικό, Ντεϊβίντας Τσεσνάουσκις, που πέρασε πέρσι χωρίς επιτυχία από τον Άρη.

Πάντως σπουδαία καριέρα στην συγκεκριμένη ομάδα έκανε και ο Ζοέλ Επαλέ, άλλος πρώην παίκτης του Άρη, ο οποίος αφού ενώ αγωνίστηκε από το 2007 ως το 2010 έχοντας 92 συμμετοχές και 8 γκολ στην Μπόχουμ, μεταγράφηκε στην Μπακού (10 αγώνες, 1 γκολ). Εκεί έγινε και μια… γκάφα, καθώς η Μπακού αποκλείστηκε από τη Μπούντουτσνοστ στο Γιουρόπα Λιγκ λόγω τιμωρίας του Επαλέ, που δεν την θυμόταν! Είχε τιμωρηθεί στον αγώνα του Ηρακλή με τη Βίσλα Κρακοβίας…

To Top