Ο Κόκε φεύγει από τη Ράγιο, η… Κριστίνα έρχεται! (photogallery & video)

Ο Σέρχιο Κόκε αποχωρεί από τη Ράγιο Βαγεκάνο, αλλά οι οπαδοί της ομάδας έχουν πιο… σοβαρά πράγματα να ασχοληθούν: Η νέα «μεταγραφή» των Μαδριλένων είναι η εντυπωσιακή τηλεπαρουσιάστρια Κριστίνα Πεδρότσε, η οποία πρωταγωνιστεί στο διαφημιστικό σποτ για την προώθηση των εισιτηρίων διαρκείας!

Η φτωχογειτονιά Βαγέκας της ισπανικής πρωτεύουσας δεν φημίζεται για τις ομορφιές της, αλλά η 24χρονη Κριστίνα αποτελεί εξαίρεση και φυσικά τιμά την καταγωγή της, υποστηρίζοντας φανατικά τη Ράγιο και πηγαίνοντας στο γήπεδο σε κάθε ευκαιρία.

Δεν θα μπορούσε, λοιπόν, να επιλεγεί κάποια άλλη ως «πρέσβειρα» της ομάδας, τώρα που ξεκινά η πώληση των εισιτηρίων διαρκείας για το β’ γύρο της Πριμέρα Ντιβισιόν. Η μελαχρινή τηλεπαρουσιάστρια – ηθοποιός – μοντέλο ήταν εκείνη που επιλέχθηκε να πρωταγωνιστήσει στη διαφημιστική εκστρατεία, τραγουδώντας συνθήματα της ομάδας ολομόναχη στις εξέδρες του γηπέδου!

«Μόνη της, δεν μπορεί. Απόκτησε διαρκείας στη Ράγιο!», είναι το μήνυμα που εμφανίζεται στο φινάλε του διαφημιστικού σποτ…

Το διαφημιστικό σποτ της Ράγιο Βαγεκάνο, με πρωταγωνίστρια την εντυπωσιακή 24χρονη:
{youtube}YV78bWfL5h0|640|360|1{/youtube}

Η αγάπη της Κριστίνα Πεδρότσε στη Ράγιο, αλλά και τα προσόντα της, αποδεικνύονται και από τις φωτογραφίες:
{gallery}karaoglanidis/pedroche{/gallery}

To Top