Ο Κόμπι Μπράιαντ αποθέωσε τον Μάριο Μπόνι!

Ο Κόμπι Μπράιαντ, ο κορυφαίος παίκτης μπάσκετ σε όλον τον κόσμο, έδωσε συνέντευξη στο ιταλικό περιοδικό “Vanity Fair” επί τη ευκαιρία της παρουσίας του στο Μιλάνο τις περασμένες μέρες και θυμήθηκε τον Μάριο Μπόνι, τον οποίο θαύμαζε όταν ήταν μικρός και ακολουθούσε τον πατέρα του που αγωνιζόταν στο καμπιονάτο!

Ο σταρ των Λέικερς και όλου του ΝΒΑ ρωτήθηκε τι θυμόταν από την παιδική του ηλικία, που την πέρασε στην Ιταλία, αφού ο πατέρας του Τζόε αγωνιζόταν σε ιταλικές ομάδες.

Πρώτο όνομα; “Θυμάμαι τον Αλεσάντρο Φαντότζι, του Λιβόρνο”. Δεύτερο όνομα; Πριν καν πει Ντίνο Μενεγκίν ή Μάικ Ντ’ Αντόνι, είπε για τον… Σούπερ Μάριο: “Ένας πολύ δυνατός παίκτης ήταν ο Μάριο Μπόνι, που αγωνιζόταν στη Μοντεκατίνι”!

Το έμαθε αυτό ο… blogger του PRESSARIS.gr και φυσικά το πήρε πάνω του! “Απόλυτη ικανοποίηση. Στην εκπομπή στον SKY θα το πω, πως ο Μπράιαντ με έβαλε ανάμεσα στους πιο δυνατούς”.

Δεν θα πρέπει να ξεχνάει κανείς ότι ο Μπόνι ήρθε στην Ελλάδα ως ένας από τους κορυφαίους σκόρερ του ιταλικού πρωταθλήματος και είναι ένας από τους τρεις παίκτες που έχει ξεπεράσει τους 11.000 πόντους!

To Top