Ο Κόντε διαψεύδει για Παρί: «Δεν μου αρέσει όταν προσπαθούν να επινοούν ειδήσεις»

Ο προπονητής της Τότεναμ, Αντόνιο Κόντε διέψευσε, φήμες και δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι θα φύγει από την ομάδα της Premier League στο τέλος της σεζόν για να ενταχθεί στην Παρί Σεν Ζερμέν, εάν απολυθεί ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο.

Η Παρί Σεν Ζερμέν εξασφάλισε τον τίτλο της Ligue 1, αλλά αποκλείστηκε στο Κύπελλο Γαλλίας, όπως επίσης και στους «16» του Champions League από τη Ρεάλ Μαδρίτης, με αποτέλεσμα να υπάρχουν… ερωτηματικά για το μέλλον του Ποτσετίνο. Ο Αντόνιο Κόντε, ο οποίος ανέλαβε τα «ηνία» των Λονδρέζων με συμβόλαιο 18 μηνών τον Νοέμβριο του 2021, είναι ανάμεσα στα λίγα ονόματα που «συνδέονται» με τη θέση του προπονητή της Παρί Σεν Ζερμέν.

«Προφανώς πιστεύω ότι είναι καλό που οι άλλοι σύλλογοι εκτιμούν τη δουλειά μου, αλλά αυτό είναι ένα πράγμα» είπε ο Κόντε στους δημοσιογράφους ενόψει του κυριακάτικου εντός έδρας αγώνα πρωταθλήματος με τη Λέστερ. «Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει όταν οι άνθρωποι προσπαθούν να επινοούν ειδήσεις, μόνο για να μιλήσουν, μόνο για να δημιουργήσουν προβλήματα. Αυτό δεν είναι σωστό, δεν είναι δίκαιο για τους συλλόγους που εμπλέκονται ή για τους παίκτες μου. Αυτό το είδος της κατάστασης με κάνει να χαμογελάω, αλλά νομίζω ότι και οι άνθρωποι που θέλουν να πουν κάτι γι’ αυτό πρέπει να δείχνουν σεβασμό για όλους τους ανθρώπους που εμπλέκονται στην κατάσταση και να μην επινοούν ψεύτικες ειδήσεις και να λένε πολλά ψέματα» πρόσθεσε.

To Top