Ο Κόντης μίλησε για το πλάνο, τον… «έκοψαν» στον αέρα!

Τη βεβαιότητά του ότι θα εφαρμοστεί το πλάνο με την εισροή κεφαλαίων στην ΠΑΕ Άρης μέσω του Φερνάντο Πλα, εξέφρασε ο Γιάννης Κόντης, χωρίς όμως να διευκρινίσει εάν θα είναι ο ίδιος στην συνολική πρωτοβουλία.

Τι λέει το ένστικτό σου για τον μεγάλο τελικό Μπάγερν – Τσέλσι; Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Ο εκτελεστικός διευθυντής μίλησε στο «Αθλητικό Μετρόπολις» για το θέμα του Ισπανού τραπεζίτη, αλλά… «κόπηκε» στον αέρα από τους συντελεστές της εκπομπής, όταν άρχισε να μιλάει απαξιωτικά (και ονομαστικά) για τους ρεπόρτερ του σταθμού!

Πριν… «κοπεί» εξαιτίας των χαρακτηρισμών του… πρόλαβε να πει τα παρακάτω:

Σχετικά με τη δήλωση περί αποχώρησής του, επεσήμανε: «Κάθε μέρα θα λέμε τα ίδια; Η ΠΑΕ Άρης έχει διοίκηση. Το πλάνο που είχα στο μυαλό μου θα εφαρμοστεί κατά γράμμα. Όλα τα υπόλοιπα που λέγονται από άγνωστους μέχρι χθες. Γι’ αυτό και εγώ λέω ‘ιδού η Ρόδος και ιδού και το πήδημα’. Χρειάζονται λεφτά. Ας εμφανιστούν, όχι με λύσεις τύπου δάνειο με τα τηλεοπτικά και θα βοηθήσει ο κόσμος».

Για το ποσό: «Ότι χρειαστεί. Χθες μιλήσατε με τον άνθρωπο (σ.σ. Πλα) και είπε από εκεί και πέρα ότι χρειαστεί (σ.σ. ο Γιάννης Κόντης). Ας αναλάβει ο καθένας που δημιουργεί προβλήματα και λέει ψέματα με κίνητρο την εμπάθεια ότι και αυτός θα κριθεί. Η Θεσσαλονίκη είναι μικρή και όλοι θα κριθούν από τον κόσμο.
Έχει διοίκηση ο Άρης. Ο οποιοσδήποτε θέλει να αναλάβει ‘ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα’. Όποιος θέλει να αναλάβει πρέπει να αναλάβει και τις υποχρεώσεις”.

Για τις προϋποθέσεις της συνεργασίας με τον Φερνάντο Πλα: «Ότι είναι να προβλεφθεί θα το δείτε στην πρόταση που θα κάνει η ΠΑΕ Άρης. Ένα άτομο της θέσης και της προσωπικότητας του κ. Πλα έφτασε να εξισώνεται με οποιοδήποτε υπάλληλο τράπεζας.
Είναι χειριστές μεγάλων περιουσιών και fund»”.

To Top