“Ο κόουτς Αγγέλου μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω”

Ως την καλύτερη ομάδα στην διοργάνωση χαρακτήρισε ο Λευτέρης Μποχωρίδης την Εθνική Νέων. O γκαρντ του Άρη είπε ότι η σημαία είναι «βαριά» αλλά αυτό δεν τους αγχώνει ενώ για το σημερινό αγώνα με τους Τούρκους, στον οποίο η Εθνική διεκδικεί την πρώτη θέση, δήλωσε ότι πρέπει να τους «καθαρίσουν». Ο 19χρονος παίκτης αναφέρθηκε και στους κίτρινους.

Ο Μποχωρίδης μίλησε στον Sentra. Αναλυτικά όσα είπε:

Για την ομάδα και για το «βάρος» της σημαίας:«Εμείς από την αρχή είχαμε ένα στόχο, να φτάσουμε ψηλά για τα μεταλλεία. Έχουμε καταλάβει ότι μας έχει αγκαλιάσει ο κόσμος παίρνουμε πολλά μηνύματα και θέλουμε να σηκώσουμε την σημαία ψηλά. Η σημαία είναι βαριά, αλλά δεν μας αγχώνει. Αφού έχουμε την καλύτερη ομάδα πρέπει να μπαίνουμε στο γήπεδο και να το αποδεικνύουμε. Το πιο σημαντικό είναι ότι είμαστε πραγματική ομάδα, μια παρέα και φαίνεται. Παίζουμε ο ένας για τον άλλο και ο καθένας βάζει ότι μπορεί για να κερδίζει η ομάδα».

Για τον Αντετοκούνμπο: «Ο Γιάννης παρά ότι πήρε τόσο δημοσιότητα έχει παραμείνει ο ίδιος. Είναι φοβερός χαρακτήρας, δεν έχει αλλάξει καθόλου, ούτε ο χαρακτήρας του ούτε οτιδήποτε. Το μυαλό του είναι στην πάσα και είναι φοβερός αμυντικός μας βοηθάει πάρα πολύ».

Για τα ψηλά κορμιά της ομάδας και τον «τελικό» με τους Τούρκους: «Είμαστε μια ομάδα με μεγάλα κορμιά, έχουμε πάρα πολλούς δίμετρούς και αυτό μας δίνει πλεονέκτημα. Δύσκολα θα συναντήσεις ομάδα με τόσο ψηλά κορμιά. Τους Τούρκους εννοείται ότι θα τους ΄΄καθαρίσουμε΄΄ πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε για να πάρουμε την πρώτη θέση»

Για τους μελλοντικούς αντιπάλους: «Δεν ξέρω ποιος είναι ο πιο βολικός. Εμείς θα παίξουμε ή με την Γαλλία, ή την Ιταλία ή την Ρωσία .Όποιον και να πετύχουμε δεν έχουμε πρόβλημα, για να πας ψηλά πρέπει να κερδίσεις και τις καλές ομάδες. Είχαμε θέσει υψηλούς στόχους από την προετοιμασία και δουλεύαμε σκληρά από την αρχή και τα πάμε μια χαρά»

Για τον τρόπο που παίζει η ομάδα σε σχέση με το τι παίζεται στην Ευρώπη: «Δεν αλλάζουμε κάτι. Έχουμε σαν μεγάλο όπλο τον αιφνιδιασμό, στο set παιχνίδι ο καθένας θα βρει την φάση του και θα κάνει το καλύτερο»

Για τις οικογένειες τους και το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα: «Είναι περήφανοι και χαίρονται κάθε φορά που μας βλέπουν. Είναι ότι καλύτερο που είμαστε όλοι μαζί και κάνουμε παρέα και έξω από το γήπεδο. Είμαστε πραγματικά μια ομάδα»

Για τον Άρη και τον Αγγέλου: «Με βοήθησε ο Άρης μου έδωσε εμπειρίες.Όλα αυτά οφείλονται στον κόουτς Αγγέλου που μου έδωσε ευκαιρία να παίξω. Δεν έχουμε μιλήσει καθόλου, δεν μου έχει κάνει καμία παρατήρηση όσο είμαι εδώ. Μάλλον τις μαζεύει και θα μου τις πει από κοντά»

To Top