ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ο Κόρχουτ στην επίσημη συνέντευξη της Ουγγαρίας: “Σε καλή κατάσταση λόγω Άρη”

Ο Μιχάι Κόρχουτ ήταν ο ποδοσφαιριστής που εκπροσώπησε τους συμπαίκτες του στην επίσημη συνέντευξη τύπου της Εθνικής Ουγγαρίας, δείγμα της σημασίας που δίνουν στην πατρίδα του, στις υπηρεσίες του αριστεροπόδαρου αμυντικού του Άρη.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Μιλώντας σε αυτήν την συνέντευξη ενόψει των αγώνων της Εθνικής (21/3 την Σλοβακία εκτός έδρας και 24/3 εντός την Κροατία) παραδέχθηκε ότι είναι σε καλή κατάσταση, λόγω του υψηλού ανταγωνισμού που έχει το ελληνικό ποδόσφαιρο σε σχέση με το Ισραήλ. Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα στην Ουγγαρία: “Ο Κόρχουτ έφτασε στην εθνική ομάδα σε καλή κατάσταση, κυρίως επειδή στον νέο του σύλλογο στην Ελλάδα, τον Άρη Θεσσαλονίκης παίζει βασικός”.

Ο ίδιος μιλώντας από την πλευρά του είπε: “Όχι μόνο στα χαρτιά, αλλά και στην πράξη, το ελληνικό πρωτάθλημα είναι ισχυρότερο από το ισραηλινό. Ο ρυθμός είναι μεγαλύτερος, ο αγώνας είναι περισσότερο ανταγωνιστικός, οπότε έκανα καλά που πήγα τον χειμώνα. Είμαι σε καλή κατάσταση, αλλά φυσικά δεν είμαι σίγουρος για τη θέση μου στην ομάδα, οπότε όλοι πρέπει να πολεμήσουν γι αυτή. Η ατμόσφαιρα είναι πολύ καλή, ο καθένας είναι έτοιμος για τα δύο σοβαρά παιχνίδια μπροστά μας για να επιτύχει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Δυστυχώς, είχαμε λιγότερο χρόνο για κοινή προετοιμασία από το συνηθισμένο, γι ‘αυτό εργαζόμαστε σκληρότερα στις προπονήσεις και έχουμε δει βίντεο από τους Σλοβάκους και τις θέσεις τους, οπότε ελπίζουμε ότι δεν θα μας εκπλήξουν ».

 

To Top