Ο κόσμος έξω από το “Κλεάνθης Βικελίδης”… ποντάρει σε Αγκάνθο, Μπακασέτα!

Ο περιβάλλων χώρος του “Κλεάνθης Βικελίδης” αποπνέει από νωρίς και άγχος αλλά και μεγάλη προσμονή για τον σημαντικότερο αγώνα της χρονιάς (μέχρι τον επόμενο) με την Βέροια.

Οι φίλοι των “κίτρινων” έσπευσαν από νωρίς στο γήπεδο και παρότι ο νους τους δεν μπορεί να “δραπευτέυσει” απο τι μέλει γενέσθαι με το τελικό αποτέλεσμα του σημερινού αγώνα απόλαυσαν στιγμές χαλαρωσης στα τριγύρω καφέ και φαγάδικα της περιοχής. Λεπτά πριν μετατρέψουν το “Κλεάνθης Βικελίδης” σε… ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί αρκετοί εξ αυτών δεν δίστασαν να εκφράσουν την αισιοδοξία τους για νίκη στον σημερινό “τελικό” και να επιλέξουν από νωρίς τον ΜVP της αναμέτρησης.

Ο νεοαποκτηθείς (και μεγάλη έκπληξη του φετινού Άρη) Τάσος Μπακασέτας, φιγουράρει στα μάτια αρκετών ως ο Νο1 κίδυνος για την εστία της Βέροιας πίσω, όμως, από την…. παλιοσειρά που ακούει στο όνομα, Νταβίντ Αγκάνθο. Ο Ισπανός όπλισε και “σκότωσε” τον Πανώνιο την περασμένη αγωνιστκή και με την κάννη του ακόμα ζεστή ετοιμάζεται σύμφωνα με τους περισσότερους να κάνει το ίδιο και σήμερα απέναντι στην Βέροια. Το ζητούμενο είναι η νίκη ανεξαρτήτως σκόρερ και προσώπων.

Ν. Οικονόμου

 

To Top