ΑΠΟΨΕΙΣ

Ο κόσμος έχει ανάγκη από παίκτες που να… πονάνε την φανέλα και διοίκηση με όραμα και πλάνο

Συνήθως ένα γκολ στις καθυστερήσεις, το οποίο χαρίζει μία νίκη, προκαλεί έκρηξη ενθουσιασμού σε αγωνιστικό χώρο και κερκίδες και… διαγράφει τα όσα συνέβησαν στα προηγούμενα 9ο λεπτά. Όχι, όμως, στον Άρη…

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Ο κόσμος του Άρη, όντως ξέσπασε, όντως πανηγύρισε, αλλά για λίγα μόνο δευτερόλεπτα. Εν συνεχεία δικαιολογημένα αποδοκίμασε. Διότι αυτό που έβλεπε για 92 λεπτά αγώνα, μέχρι να σκοράρει ο Χαβιέ Ματίγια, δεν ήταν… Άρης! Αν εξαιρέσει κανείς τον σκόρερ, τον Φραν Βέλεθ και τον Χουλιάν Κουέστα, κανείς απ΄όσους αγωνίστηκαν χθες δεν έδειξε το απαιτούμενο πάθος για να μπορέσει η ομάδα να βρει τις λύσεις νωρίτερα και να μην παίξει για μία ακόμα φορά με την φωτιά.

Δεν ενόχλησε τόσο η κακή εικόνα. Μας έχει συνηθίσει σε αυτό άλλωστε ο Άρης του Σάββα Παντελίδη το τελευταίο διάστημα. Όσο η έλλειψη νεύρου. Για ένα ακόμα παιχνίδι…

Σαν να υπάρχει από τους περισσότερους μέσα στην ομάδα έλλειψη σεβασμού, προς τον ίδιο τον κόσμο του Άρη. Έτσι το εισέπραξε γι αυτό και αποδοκίμασε. Και από τους παίκτες, αλλά και από την διοίκηση. Ένιωσε πως κανείς δεν σέβεται τα όσα κάνει γι αυτή την ομάδα, την στήριξη που της παρείχε τον τελευταίο καιρό και που θα συνεχίσει να της δίνει απλόχερα. Ζητώντας απλά το αυτονόητο. Παίκτες που να πονάνε την φανέλα που φορούν και μία διοίκηση που να έχει πλάνο, για να προσφέρει όραμα.

Διότι με δύο τελικές σε όλο το ματς, απέναντι στον προτελευταίο της βαθμολογίας, δείχνεις πως έχει σοβαρό πρόβλημα. Ίσως πολύ πιο σοβαρό απ΄ό,τι κάποιοι θέλουν να υποστηρίζουν. Είναι χρέος του προπονητή να βελτιώσει την εικόνα της ομάδας, κάτι που δεν είδαμε. Αντιθέτως, δικαιολογημένα θα υποστήριζε κανείς, πως αντί με τον Σάββα Παντελίδη να ανέβει ένα σκαλί η ομάδα, έκανε πισωγύρισμα. Πρέπει άμεσα να βρει το κίνητρο, που φαίνεται να λείπει από τους άνευρους και δίχως πάθος παίκτες του.

Και σίγουρα όραμα και εμπιστοσύνη δεν εμπνέεις σαν διοίκηση όταν ο προπονητής έχει στην ενδεκάδα του δύο παίκτες που έχουν ενημερωθεί εδώ και ένα μήνα πως δεν υπολογίζονται! Δυο εβδομάδες από την έναρξη των μεταγραφών και ο Άρης δεν είχε ούτε ένα νέο πρόσωπο στην αρχική του ενδεκάδα, έστω στην αποστολή. Αντιθέτως είχε πέντε (!) ποδοσφαιριστές στην 18άδα που είχαν ενημερωθεί εδώ και εβδομάδες πως θα αποχωρήσουν!

Ενδεχομένως αυτό θα αλλάξει την ερχόμενη Κυριακή, όμως η καθυστέρηση είναι δεδομένη. Δεν γίνεται να ενημερώνεις ποδοσφαιριστές πως θα αποχωρήσουν, να έχουμε φτάσει μέσα Ιανουαρίου και ακόμα να μην έχουν ανακοινωθεί οι αντικαταστάτες τους. Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος ως τεχνικός διευθυντής και Θοδωρής Καρυπίδης ως πρόεδρος της ΠΑΕ, πρέπει άμεσα να ολοκληρώσουν την ενίσχυση της ομάδας. Αυτή την εβδομάδα κιόλας, ειδικά στις σημαντικές θέσεις. Δεν γίνεται να σέρνονται περιπτώσεις υποψήφιων μεταγραφικών στόχων. Υποτίθεται υπάρχει μία “δεξαμενή” παικτών, με πολλές εναλλακτικές σε κάθε θέση, όπως είχε τονίσει σε συνέντευξή του ο Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος.

Το ζητούμενο είναι να μην παραμείνει “γυμνή” η ομάδα, εξαιτίας της διοίκησής της. Να αποκτηθούν άμεσα ποδοσφαιριστές έτοιμοι να βοηθήσουν, γιατί τέτοια εικόνα, σαν την χθεσινή δεν αντέχεται ξανά. Και ο κόσμος το απέδειξε με την αντίδρασή του…

 

 

 

 

 

To Top