Ο κόσμος έχει σήμερα τη δική του πρεμιέρα!

Είναι ιδιαίτερο το σημερινό (19.45) παιχνίδι του Άρη με τη Νίμπουρκ, στη πρεμιέρα του Γιούροκαπ και για ακόμα έναν λόγο, πέρα από την αναζήτηση της πρώτης νίκης της ομάδας την φετινή χρονιά. Σήμερα έχει πρεμιέρα και ο κόσμος της ομάδας. Οι φίλαθλοι του Άρη για πρώτη φορά φέτος έχουν… δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα και θα βρίσκονται στις κερκίδες του Παλέ!

Στα δύο προηγούμενα παιχνίδια, με τον Ολυμπιακό στο κύπελλο και με τον Κολοσσό στο πρωτάθλημα οι πόρτες ήταν κλειστές, καθώς η ομάδα ήταν τιμωρημένη για όσα έγιναν πέρσι στον τέταρτο μικρό τελικό με τον ΠΑΟΚ. Εξέτισε τις δύο αγωνιστικές και σήμερα για πρώτη φορά φέτος θα παίξει για τον κόσμο της και όχι για τις… άδειες κερκίδες.

Είναι πολύ σημαντικό για την φετινή ομάδα του Άρη να δουν οι παίκτες το Αλεξάνδρειο να γεμίζει και να έχει παλμό. Είναι πολύ σημαντικό να καταλάβουν ότι ο κόσμος είναι δίπλα και στηρίζει. Τα εισιτήρια που κυκλοφορούν από την περασμένη βδομάδα κοστίζουν 10 ευρώ (θύρες 1, 4, 5-6, 7, 8, 9 και 10) και 15 ευρώ (θύρες 2-3), ενώ υπάρχουν και παιδικά εισιτήρια των 5 ευρώ για παιδιά από 6-12 ετών.

Σε αυτό το παιχνίδι επί του πρακταίου λύεται και η αποχή του Super 3, που λόγω της παρουσίας του Λευτέρη Σούμποτιτς πέρσι δεν ερχόταν στο γήπεδο. “Το ραντεβού μας είναι στην πεταλάρα του Παλέ ντε Σπορ!!! Τραγούδι για δύο ώρες, συνθήματα, ρυθμοί από την BullBa και η ατμόσφαιρα που τόσο πολύ έλειψε, τους μήνες της περσινής σεζόν που κάποιοι ανάγκασαν τον SUPER 3 να απέχει, γιατί ο άλλος «δρόμος» εμπεριείχε ρίσκα (…) για το αύριο της ομάδας…”, ανέφεραν στο επίσημο σάιτ του Super3 τα μέλη του συνδέσμου.

To Top