ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ο κόσμος… βράζει για την επιστροφή του στο Κλεάνθης Βικελίδης, τα διαρκείας είναι εκεί και… περιμένουν!

Το πρώτο παιχνίδι της σεζόν πλησιάζει για τον Άρη και θα είναι εκτός έδρας με την Αστάνα (22/7), όμως ακολουθεί σε 22 μέρες από σήμερα η μεγάλη επιστροφή του κόσμου στο Κλεάνθης Βικελίδης, γι’ αυτό καλό είναι ο καθένας να προμηθευτεί το εισιτήριο διαρκείας του!

Stoiximan: Μatchcombo live & με δυνατότητα cashout* σε όλα τα matchcombo στοιχήματά σου! *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Η ομάδα βρίσκεται στην Αυστρία και προετοιμάζεται. Η διοίκηση σε συνεργασία με τον Άκη Μάντζιο προχωράει τον μεταγραφικό σχεδιασμό, έχοντας ήδη αποκτήσει δύο παίκτες.

Ο κόσμος… βράζει για την επιστροφή του στο γήπεδο μετά το απαγορευτικό μιας ολόκληρης σεζόν (και κάτι παραπάνω) λόγω της πανδημίας.

Όλα συνηγορούν πως το Κλεάνθης Βικελίδης θα είναι φέτος από τα πιο όμορφα γήπεδα για να γίνονται αγώνες, γιατί ο κόσμος του Άρη θα είναι εκεί, παρών, ίσως πιο δυναμικά από κάθε άλλη φορά μετά την… στέρηση που υπέστη για σχεδόν 18 μήνες!

Τα εισιτήρια διαρκείας της ποδοσφαιρικής ομάδας ήδη διατίθενται, στο γήπεδο μπορούν να βρεθούν μέχρι και 19.000 θεατές στον αγώνα με την Αστάνα, ωστόσο αυτό που ξέρει πολύ καλά να κάνει ο φίλαθλος του Άρη είναι να στηρίξει μαζικά με την αγορά των διαρκείας, κάτι που έχει ανάγκη και το… ταμείο της ΠΑΕ.

To Top