“Ο κόσμος δεν θα βοηθήσει καταστάσεις που δεν δίνουν όραμα”!

O Αλέκος Κατσιαούνης μετά τις δηλώσεις που έκανε στο PRESSARIS επισημαίνοντας την καθυστέρηση στις κιτρινόμαυρες εξελίξεις μίλησε και στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά όσα είπε στο “Αθλητικό Μετρόπολις”:
Για τη διοικητική κατάσταση της ομάδας, ο Αλέκος Κατσιαούνης είπε: 

«Δεν μπορούμε να έχουμε ξεκάθαρη γνώμη, εμείς που είμαστε έξω από τα κοινά. Υπεύθυνος είναι ο κ. Στεφανίδης, που θα πρέπει να μας ενημερώσει. Έχουμε αργήσει χαρακτηριστικά, δε γίνανε τα πράγματα όπως τα φανταζόμασταν, υπάρχουν προβλήματα που δεν τα ξέρουμε και πιστεύω πως μία μέρα ο κ. Στεφανίδης θα βγει στα ΜΜΕ και θα ενημερώσει τον κόσμο της ομάδας. Γίνονται ζυμώσεις όχι μόνο με ανθρώπους που θέλουν να βοηθήσουν οικονομικά, ψάχνουν να βρουν τα νούμερα που χρειάζονται για να οδηγήσουν τον Άρη στη Football League.

Από κει και πέρα τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα, βλέπω ελιγμούς και σκέψεις που δεν είναι ξεκάθαρες και αυτό είναι κάτι που με φοβίζει. Όταν θα υπάρχει ένα πλάνο και θα παρουσιαστεί και αν πραγματικά ο κ. Στεφανίδης έχει κάνει τις συζητήσεις με ανθρώπους που μπορούν να στηρίξουν τη Football League, τότε τα πράγματα θα γίνουν πιο ξεκάθαρα».

Για το αν πιστεύει πως ο κόσμος θα είναι αρωγός των προσπαθειών: 

«Είναι δεδομένο πως ο κόσμος του Άρη έχει την τάση να βοηθήσει, όμως θα το κάνει αν τα πράγματα μπουν ξεκάθαρα στο τραπέζι και οι στόχοι θα είναι υλοποιήσιμοι. Δε θα μπουν στη διαδικασία να βοηθήσουν καταστάσεις, που δε θα τους δώσουν το όραμα για την επόμενη μέρα του Άρη. Ο Αρειανός πάντα βοηθάει το σύλλογο, όμως θα πρέπει να ξέρει για ποιο λόγο βοηθάει».

Για το αν πιστεύει πως ο Άρης μπορεί να παίξει στη Football League: 

«Οι σκέψεις μεταβάλλονται ανά πάσα στιγμή. Δεν ξέρουμε τι αντιμετώπιση θα έχει ο Άρης αν πάει στη Γ΄ Εθνική και να θα πρέπει να μείνει τρία χρόνια εκεί. Δεν ξέρουμε τι ακριβώς θα γίνει με τα χρήματα, σε περίπτωση που ο Άρης παίξει Γ΄ Εθνική. Πρέπει να δούμε συνολικά τα πράγματα, να είμαστε ψύχραιμοι στα γεγονότα και να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση αληθινά. Δεν πρέπει να κρυβόμαστε πίσω από τα προβλήματα».

Για το αν έχει εμπιστοσύνη στη νυν διοίκηση: 

«Θεωρώ πως υπάρχει εμπιστοσύνη στη διοίκηση Στεφανίδη, για αυτό κι έγινε η αλλαγή στα διοικητικά. Είναι ένας άνθρωπος που θα ακούσει και τις γνώμες των άλλων και δε θα λειτουργήσει εγωιστικά. Θα βγάλει το πλάνο και σύντομα θα έχει μια ξεκάθαρη εικόνα για το τι πρέπει να γίνει στον Άρη».

Για το αν πιστεύει πως θα μαζευτούν τα χρήματα που απαιτούνται: 

«Έχω την ενημέρωση ότι κάποιοι άνθρωποι έχουν βοηθήσει, αλλά δεν ξέρω αν αυτό είναι αρκετό από μόνο του. Όσο δεν υπάρχει πλάνο και πάμε στη λογική να παρακαλάμε να μας δώσουν 10-20 χιλ. ευρώ, δε βοηθάει. Δεν πρέπει να κοιτάμε το πρόβλημα της στιγμής, αλλά να δώσουμε λύση στην επόμενη μέρα του Άρη».

Τέλος, για το πώς νοιώθει ο ίδιος με την όλη κατάσταση, τόνισε: 

«Δε σκεφτόμουν ποτέ ότι η ομάδα θα φτάσει σ΄ αυτό το σημείο, αλλά είναι μια πραγματικότητα. Βρίσκομαι κι εγώ σε πολύ δύσκολη θέση. Υπάρχει ένα πέπλο μυστήριο για τις εξελίξεις κι αυτό προβληματίζει πάρα πολύ. Αργά ή γρήγορα η αλήθεια θα βγει στο τραπέζι, όσο σκληρή κι αν είναι αυτή. Τα χρήματα θα ορίσουν το μέλλον του Άρη».

To Top