Ο κόσμος θα βάλει στην άκρη τις πικρίες, θα είναι πάλι εκεί στην πρώτη γραμμή, αλλά θέλει πια το αποτέλεσμα (video)

Τι άλλο να κάνει αυτός ο κόσμος… Τι άλλο να πει κανείς για τους φιλάθλους του Άρη; Βρέθηκαν στην Βέροια 6.000 φίλαθλοι, οπαδοί, οργανωμένοι και μη. Όλοι ένα.

Με εξαίρεση ελάχιστες περιπτώσεις, μετρημένες στα δάκτυλα, η πλατιά μάζα του λαού του Άρη έδωσε τη μάχη του, την κέρδισε στις κερκίδες, αλλά δεν μπορεί να βάλει… γκολ, δεν μπορεί να αποτρέψει το γκολ. Όπως έχουμε σημειώσει κατά κόρον «Αν μπορούσε να σκοράρει κι ο κόσμος τότε ο Άρης θα ήταν πρωταθλητής» και δεν θα ακροβατούσε, όπως τώρα, στην κόψη του ξυραφιού.

Ο κόσμος είναι έτοιμος για μια ακόμη φορά να βάλει στην άκρη τις πικρίες του. Να «ξεχάσει» για λίγο το πικρό ποτήρι που ήπιε και πίνει και να σταθεί στο ύψος του. Θα είναι και πάλι εκεί, στην πρώτη γραμμή στον αγώνα με τον Λεβαδειακό, γιατί πολύ απλά γνωρίζει τους κινδύνους που είναι ορατοί πια για την ομάδα και θα κάνει το παν για να την προστατεύσει. Γνωρίζει πόσο μετράει η βοήθεια του. Ποτέ δεν… λιποτάκτησε.

Όμως δυο πράγματα:

1. Οι φίλαθλοι θέλουν να δουν πια το αποτέλεσμα με βαθμούς και νίκες από την ίδια την ομάδα.

2. Δεν είναι αυτοί που θα στείλουν την μπάλα στα δίχτυα. Υπάρχουν παίκτες και προπονητής για να κατεβάσουν ένα σύνολο ικανό να κάνει το στοιχειώδες καθήκον.

Από σήμερα κιόλας, οι φίλαθλοι του Άρη βάζουν στην άκρη όλα εκείνα που τους πληγώνουν και ετοιμάζονται για μια ακόμη μάχη. Θα είναι, άλλωστε οι τελευταίοι που θα λείψουν από την πρώτη γραμμή.

 Θυμηθείτε εδώ το βίντεο με την κερκίδα των φίλων του Άρη στη Βέροια:

To Top