ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο κόσμος θα είναι και πάλι εκεί! Τα εισιτήρια του αγώνα με τον Ολυμπιακό!

Ακόμα μια δύσκολη πρεμιέρα για τον Άρη μετά από αυτή με την Γκραν Κανάρια για το EuroCup. Σειρά παίρνει σήμερα η αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο Nick Galis Hall. Εκεί όπου ο κόσμος των κιτρινόμαυρων αναμένεται να δώσει και πάλι δυναμικό παρών γεμίζοντας το κλειστό.

Για να βρεθεί κάποιος στο Παλέ μπορεί να το κάνει με την αγορά εισιτηρίου ως εξής:

Ο Άρης Midea ξεκινά τον «μαραθώνιο» του πρωταθλήματος κόντρα στους νταμπλούχους και κατόχους του Super Cup Ελλάδας και καλούμε τον κόσμο μας να γεμίσει το «Nick Galis Hall», δίνοντας συνέχεια στην εντυπωσιακή εικόνα του αγώνα με την Γκραν Κανάρια, η οποία έκανε τον γύρο της Ευρώπης.

ΟΙ ΤΙΜΕΣ

ΘΥΡΕΣ     ΤΙΜΗ
1-2Α-3Α-4-7-8Α-9Α-10     15€
8-9 VIP     20€
Gold     50€
Court Side     200€
5-6     Από τους συνδέσμους
Παιδικό     5€

Ο ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ

*Από την μπουτίκ της ΚΑΕ Άρης Midea, σήμερα Κυριακή από τις 12:00 έως την έναρξη του αγώνα.

*Από τα εκδοτήρια του γηπέδου, την Κυριακή, από τις 15:15.

*Από την πλατφόρμα της More, στη διεύθυνση: https://www.more.com/sports/festivalkae-aris-eisitiria-agonon-2023-2024/

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

*Για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό ισχύουν τα ενιαία εισιτήρια διαρκείας, όπως και το πακέτο που αφορά αποκλειστικά στην Basket League. Δεν ισχύουν τα εισιτήρια διαρκείας που αφορούν μόνο στo BKT EuroCup.

*Για την έκδοση εισιτηρίου είναι απαραίτητη η Κάρτα Φιλάθλου, η οποία βγαίνει μία φορά και ισχύει για όλη τη χρονιά. Την προμηθεύεστε απ΄ την μπουτίκ της ΚΑΕ, από τα γραφεία μελών του Α.Σ. Άρης (οδός Παπαναστασίου) ή ηλεκτρονικά στη διεύθυνση https://www.more.com/sports/karta-filathlou-a-s-aris-thessalonikis-2023-2024/

*Τα Court Side και τα παιδικά εισιτήρια διατίθενται μόνο από την μπουτίκ της ΚΑΕ και όχι από τη Viva.

*Φέτος ο έλεγχος αναφορικά με τις θέσεις θα είναι πιο αυστηρός, συνεπώς καλούμε τους φίλους της ομάδας μας να κλείνουν ακριβώς τη θέση που θέλουν και να κάθονται αποκλειστικά σ’ αυτήν.

To Top