Ο κόσμος θα πράξει πάλι αυτό που τον κάνει να ξεχωρίζει με τα μάτια… ορθάνοιχτα!

Ο Άρης ακροβατεί μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας. Παίζει αύριο έναν αγώνα απέναντι σε μια σαφώς καλύτερη ομάδα φέτος, έχοντας στην πλάτη του όλες τις τραγελαφικές κινήσεις των παραγόντων του (ΠΑΕ, ΚΜΑ, ΑΣ) μέσα στη βδομάδα (και όχι μόνο φυσικά τόσο πρόσφατα…), που επιδόθηκαν σε έναν ανούσιο “εμφύλιο” χωρίς λόγο και ουσία, οι ίδιοι που ευαγγελίζονταν την ενότητα και την συσπείρωση! Ο κόσμος θα πράξει αυτό που τον κάνει να ξεχωρίζει από όλη αυτή την κατάσταση, θα δώσει και πάλι το παράδειγμα, θα δείξει τον δρόμο…

Πριν δύο βδομάδες οι σύνδεσμοι του Άρη προέτρεπαν για στήριξη, αλλά και την προσοχή όλων, ώστε να μην συμβεί το παραμικρό μέσα στο γήπεδο και δοθεί άλλοθι στην ανικανότητα ορισμένων να κάνουν τα αυτόητα από τα πόστα που κατέχουν. Η κατάσταση δυστυχώς δεν άλλαξε. Είναι ίδια και χειρότερη. Τώρα, όμως, πρέπει όλοι να έχουν ακόμα περισσότερο τα μάτια τους ανοικτά και να “πνίξουν” τον (δικαιολογημένο) εκνευρισμό τους.

Ο κόσμος του Άρη έχει περάσει πολλά, ίσως δεν έχει περάσει χειρότερα από αυτά που ζει αυτές τις βδομάδες, αυτούς τους μήνες, όμως είναι εκεί, είναι στην κερκίδα, στηρίζει, πληρώνει, αγαπάει, όσο κανείς την ομάδα. Αυτό θα κάνει και αύριο το απόγευμα.

 

To Top