ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ο κόσμος κουράστηκε από τα λόγια… Τρείς αγώνες σε επτά μέρες, όπου μόνο οι πράξεις θα κρίνουν τον στόχο!

Είναι δεδομένος ο προβληματισμός, ξεκάθαρη η απογοήτευση που προκάλεσε η άσχημη εμφάνιση του Άρη και η ήττα από τον Ολυμπιακό. Κανείς δεν μπορεί να πει ότι μια ήττα από τον πρωταθλητή Ολυμπιακό είναι αποτυχία, όμως ο τρόπος με τον οποίο ήρθε και η εικόνα του Άρη σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ο αντίπαλος είχε πολλές αλλαγές και νέα πρόσωπα κατέγραψαν ένα αρνητικό “ταμείο”.

Σημειώσαμε και μετά την ήττα της Κυριακής, ότι ο κόσμος του Άρη που βρέθηκε στο γήπεδο αποδοκίμασε την ομάδα, όχι γιατί έχασε, αλλά γιατί δεν είδε μια ομάδα να μάχεται με σθένος, να έχει πείσμα, πάθος, να δημιουργεί ευκαιρίες, αλλά ένα σύνολο που βούλιαξε στο άγχος και στη μετριότητα.

Είναι ξεκάθαρο ότι ο κόσμος κουράστηκε από τα λόγια… Και ειδικά από τα πολλά λόγια. Ο Άρης κλώτσησε (ακόμη) μια χρυσή ευκαιρία που του έδινε η συγκυρία των άλλων αποτελεσμάτων, αλλά και η κατάσταση του αντιπάλου. Τώρα έβαλε (και πάλι) δύσκολα στον ίδιο του τον εαυτό και έχει μέσα σε μόλις  μέρες, τρία ματς για να σώσει την παρτίδα.

Φυσικά το ζητούμενο είναι ένα: πώς θα βρει η ομάδα το σθένος, τα ψυχικά αποθέματα και κυρίως το καθαρό μυαλό για να επιστρέψει στις νίκες και στην… εξισορρόπηση των φιλοδοξιών του, πέρα από τις όποιες δηλώσεις ακούστηκαν μετά το ματς. Αυτές είναι άλλωστε που έχουν παρακουράσει. Ζητούνται πίστη και έργα.

Οι κιτρινόμαυροι είναι μέσα στον στόχο της Ευρώπης, είναι οι ίδιοι ρυθμιστές του εαυτού τους και στα ματς που έρχονται με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και ΠΑΣ, χρειάζονται αποτελεσματικότητα για να σφραγίσουν αυτοί το εισιτήριο της Ευρώπης.

Το πρόγραμμα στις τρεις τελευταίες επτά μέρες είναι το εξής:

8η αγωνιστική (11/5)

ΠΑΟΚ-Αρης

ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός

9η αγωνιστική (14/5)

Αρης-ΑΕΚ

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ

Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα

10η αγωνιστική (17/5)

ΠΑΣ Γιάννινα-Αρης

ΑΕΚ-Ολυμπιακός

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός

 

To Top