Ο κόσμος μίλησε: Ξεκάθαρο πλάνο στο γήπεδο, πειθαρχία στα αποδυτήρια

Ένα διαφορετικό και ξεκάθαρο αγωνιστικό πλάνο, χωρίς περιττές «αλχημείες» μέσα στο γήπεδο, περιμένουν οι οπαδοί του Άρη από τον Μίχαλ Πρόμπιερζ. Αυτό το συμπέρασμα προέκυψε από τη δημοσκόπηση του PRESSARIS, με θέμα «Τι περιμένετε, κυρίως, από το νέο προπονητή του Άρη;», στην οποία το 50% των συμμετεχόντων ζητά από τον Πολωνό να μην επαναλάβει τα… μπερδέματα του Σάκη Τσιώλη.

Συνολικά 332 επισκέπτες του δικτυακού μας τόπου κατέθεσαν την άποψή τους, διαμορφώνοντας ένα αρκούντως αντιπροσωπευτικό δείγμα. Ανάμεσά τους, οι μισοί τάχθηκαν υπέρ της απάντησης «Να έχει διαφορετικό και ξεκάθαρο αγωνιστικό πλάνο», εκτιμώντας ότι οι διαρκείς εσωτερικές αλλαγές του Τσιώλη έκαναν περισσότερο κακό παρά καλό στην ομάδα.

Μια πολύ σημαντική μερίδα των ψηφοφόρων (ποσοστό 35%,), εξάλλου, εκτιμά ότι τα αγωνιστικά προβλήματα εστιάζονται στην έλλειψη πειθαρχίας και αυτοσυγκέντρωσης στους ποδοσφαιριστές. Καλούν, λοιπόν, τον 39χρονο Πολωνό να… «σφίξει τα λουριά», ζητώντας του «Να επιβάλει πειθαρχία στα αποδυτήρια».

Αντίθετα, πολύ λιγότερες προτιμήσεις συγκέντρωσαν οι τρεις υπόλοιπες πιθανές απαντήσεις της δημοσκόπησης. Ένα ποσοστό 8% δήλωσε ότι περιμένει από τον νέο προπονητή «Να αλλάξει την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών», θεωρώντας ότι αυτό θα είναι αρκετό για να δώσει την απαραίτητη ώθηση στην ομάδα.

Το 5% των ερωτηθέντων θέλει από τον Πρόμπιερζ «Να είναι πιο δίκαιος στις επιλογές παικτών και τον καταρτισμό της ενδεκάδας», αφήνοντας σαφείς αιχμές κατά των αντίστοιχων επιλογών Τσιώλη.

Τέλος, μόλις το 2% των ψήφων πήρε η πιθανή απάντηση «Να έχει ο νέος προπονητής περισσότερη τύχη από τον προκάτοχό του», γεγονός που δείχνει την πεποίθηση των φιλάθλων ότι η φετινή αποτυχία του Καρδιτσιώτη τεχνικού δεν ήταν απλώς θέμα κακοδαιμονίας…

To Top