Ο κόσμος στις επάλξεις και για το μπάσκετ! Έφυγαν τα πρώτα διαρκείας…

Ο κόσμος του Άρη παίρνει την κατάσταση στα χέρια του. Το κάνει στο ποδόσφαιρο, το κάνει και στο μπάσκετ. Η πρώτη μέρα διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας πήγε ανέλπιστα καλά και οι άνθρωποι της ΚΑΕ ήταν ικανοποιημένοι από την προσέλευση του κόσμου στο Αλεξάνδρειο.

Οι ιθύνοντες της ομάδας είδαν με ικανοποίηση να περνούν αρκετοί φίλαθλοι από τα γραφεία της ΚΑΕ για να αγοράσουν το εισιτήριο διαρκείας τους. Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός και στην ΚΑΕ θεωρούν πως αν όλες οι μέρες είναι σαν τη σημερινή, θα είναι πολύ άνετα εφικτός ο στόχος των 2.500 διαρκείας, αριθμός που θα προσφέρει ένα ιδιαίτερα σημαντικό χρηματικό ποσό στα ταμεία της ομάδας.

Η ΚΑΕ μέσα στις επόμενες μέρες θα είναι σε θέση να προχωρήσει και σε ανακοίνωση του αριθμού των διαρκείας που θα έχει πουλήσει, ώστε να υπάρχει και μια εικόνα της πορείας αυτής της πολύ σημαντικής υπόθεσης για την ομάδα.

Εννοείται πως σε αυτήν την προσπάθεια ξεχωριστό ρόλο θα παίξουν και οι σύνδεσμοι, οι οποίοι επίσης έχουν κινητοποιηθεί προς την κατεύθυνση αυτή.

 

To Top