ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ο κόσμος του Άρη έτοιμος να παραδώσει μαθήματα οπαδικής συμπεριφοράς…

O Άρης αναμένεται να έχει δυναμικά στο πλευρό του για μια ακόμη φορά τον κόσμο του, στο νέο του Ευρωπαϊκό ραντεβού στο Κλεάνθης Βικελίδης!

Ο “κίτρινος πυρετός” μεγαλώνει, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι τις τελευταίες μέρες, παρά τη ζέστη που επικρατούσε στη Θεσσαλονίκη, ο κόσμος δημιούργησε ουρές προκειμένου να προμηθευτεί ένα… μαγικό χαρτάκι για το ματς με την Ντιναμό Κιέβου που θα γίνει αύριο στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ο κόσμος του Άρη έτοιμος να παραδώσει μαθήματα οπαδικής συμπεριφοράς, εν μέσω όλων αυτών των γεγονότων που συγκλονίζουν το τελευταίο 48ωρο…

Παράλληλα, όπως έγινε γνωστό, στη Θεσσαλονίκη αναμένεται να βρεθούν περίπου 200 οπαδοί της Ντιναμό Κιέβου, οι οποίοι θα καταλάβουν τον χώρο που προβλέπεται για τους φιλοξενούμενους στη Θύρα 4 του Κλεάνθης Βικελίδης.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Ντιναμό Κιέβου ενημέρωσε ότι θα παραχωρήσει εισιτήρια για τις ανάγκες των κιτρινόμαυρων… Συγκεκριμένα, δίνει το 5% των εισιτηρίων που θα εκδοθούν στο γήπεδο της Ραπίντ Βουκουρεστίου, όπου θα γίνει ο αγώνας ρεβάνς της 17ης Αυγούστου.

Αυτό “μεταφράζεται” 700 εισιτήρια για τους οπαδούς του Άρη.

To Top