Ο κόσμος του Άρη δεν έχει μόνο παρελθόν, έχει παρόν και μέλλον

Ειπώθηκαν πολλά τις τελευταίες μέρες… κι άλλα τόσα θα ειπωθούν. Αυτό που δεν αλλάζει, είναι πως ο κόσμος του Άρη έχει ουκ ολίγα οπαδικά επιτεύγματα… Στο μακρινό ή πρόσφατο παρελθόν.

Οι «κίτρινοι» την Κυριακή έχουν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Ένα παιχνίδι, όπου μόνο η νίκη είναι το αποτέλεσμα που υπάρχει στον «κίτρινο» ορίζοντα κι αυτό οι οπαδοί του Άρη πρέπει να το αντιληφθούν άμεσα. Αποτελεί υποχρέωση, αγάπη, ένδειξη συμπαράστασης σε όλους όσους αγαπούν την ομάδα, να δώσουν το παρών στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Αφενός για να τη σπρώξουν στο… τρίποντο (έχει χιλιοειπωθεί, το πόσο σημαντικό είναι) κι αφετέρου ώστε να δείξουν σε παίκτες και προπονητή, πως θα αγκαλιάσουν την προσπάθεια που θα γίνει, τούτη την ύστατη στιγμή.

Οι οπαδοί του Άρη ποτέ δε γύρισαν την πλάτη στον αγαπημένο τους σύλλογο, όμως θα εθελοτυφλήσει κανείς αν πει ότι φέτος δεν υπάρχει μία μεγάλη απόκλιση, στην παρουσία τους στο γήπεδο. Τόσο στο Χαριλάου, όσο και εκτός έδρας (εκεί δεν αφορά μόνο αυτούς το γεγονός της απουσίας τους). Ίσως κάπου να δικαιολογείται το γεγονός πως ο κόσμος έχει ξενερώσει.

Η δικαιολογία αυτή όμως δεν αλλάζει το γεγονός,  ότι η έδρα του Άρη φέτος πρέπει και πάλι να θυμίζει… κάστρο. Οι «κίτρινοι» φέτος διανύουν μία άσχημη αγωνιστική χρονιά, όμως αυτή σώζεται και είναι βέβαιο πως θα σωθεί, αν υπάρξει η απαιτούμενη συσπείρωση και ο κόσμος δώσει και πάλι την ψυχή του στους ποδοσφαιριστές. Όλος ο κόσμος. Όχι μόνο όσοι έχουν καταθέσει τη ζωή τους στο πέταλο. Απαιτείται από όλους αύριο το Χαριλάου να γεμίσει.

Από όσους έψαχναν εισιτήριο για τον τελικό του ΟΑΚΑ με οποιοδήποτε κόστος. Από όσους έβαλαν μέχρι και μέσο για να μπουν στο γήπεδο με την Μπόκα Τζούνιορς. Από αυτούς οι οποίοι από το πρωί της Τρίτης περίμεναν καρτερικά, ώστε να προμηθευτούν ένα εισιτήριο για τα παιχνίδια με την Ατλέτικο, τη Λεβερκούζεν και τη Σίτι.

Ο Λεβαδειακός δε θα έρθει για να χάσει. Αυτό μπορεί να του το… θυμίσει ο κόσμος του Άρη, αν γεμίσει το Χαριλάου. Η ώρα είναι ιδανική (17:15) και Κυριακή απόγευμα, δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από το να περάσει κανείς δύο ευχάριστες ώρες στο γήπεδο.

Η διοίκηση εδώ και ενάμιση μήνα έχει ρίξει τις τιμές των εισιτηρίων (στις 1, 3 και 4 κοστίζουν 10 ευρώ, στη 2 κοστίζουν 20 ευρώ και στις 6, 9 θα κοστίζουν 25 ευρώ και στα επίσημα 40 ευρώ) κάνοντας τη δική της πρόσκληση,  περιμένοντας αύριο την απόλυτη στήριξη του κόσμου.

To Top