ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Ο κόσμος του Άρη είναι διψασμένος και θα γυρίσει στο γήπεδο»

Ο πρόεδρος των βετεράνων του Άρη και πρώην ποδοσφαιριστής της ομάδας, Γιάννης Βένος, μίλησε για τον μεταγραφικό… οργασμό των «κίτρινων» και την «βόμβα» με την απόκτηση του Τζιμπούρ.

Είσαστε από εκείνους που τους αρέσει να συνδυάζουν τα ματς της αγαπημένης τους ομάδας με στοίχημα, αλλά δεν ξέρουν που θα βρουν κάτι τέτοιο; Μπείτε τώρα στο Foxbet.gr και διαβάστε όλα όσα θα θέλατε να ξέρετε αναφορικά με το live streaming σε εταιρείες στοιχήματος

Αναλυτικά, τα όσα είπε στον ArenaFM 89.4:

«Τα πράγματα πηγαίνουν πολύ καλά, ο κόσμος είναι ενθουσιασμένος μετά και την υπογραφή του Τζιμπούρ. Τα πράγματα έχουν αλλάξει και όλοι μιλούν με τα καλύτερα λόγια για την προσπάθεια που γίνεται από τον Καρυπίδη για να βγει η ομάδα με άνεση στην Σούπερ Λιγκ. Οι δυο τελευταίες μεταγραφές νομίζω ότι μπορούν να κάνουν την διαφορά».

Για τον Ράφικ Τζιμπούρ: «Είναι ένας παίκτης μεγάλης αξίας, ο οποίος έχει εύκολο γκολ και στην Σούπερ Λιγκ ακόμα έκανε την διαφορά. Σκοράρει με μεγάλη άνεση και είδαμε πόσο βοήθησε την ΑΕΚ όλα αυτά τα χρόνια. Πιστεύω θα παίξει με το ίδιο πάθος παρά το μεγάλο της ηλικίας του, το έχει δηλώσει, άλλωστε, ότι είναι φιλόδοξος και πιστεύω ότι θα βάλει τα γκολ που χρειάζεται και θα τον δούμε και του χρόνου στην Σούπερ Λιγκ».

Για το αν λείπει κάτι από τον Άρη: «Αυτό που πρέπει να προσέξει η ομάδα είναι να υπάρχει σοβαρότητα και πειθαρχία. Αν υπάρχουν αυτά νομίζω ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Ήρθαν μεγάλοι ποδοσφαιριστές και τώρα είναι που πρέπει να υπάρξει και μεγάλη προσοχή. Ο Άρης πρέπει από την αρχή να δώσει σε όλους να καταλάβουν ότι αυτός κάνει κουμάντο»

Για τον κόσμο: «Ο κόσμος του Άρη έδειξε ότι θα γυρίσει στο γήπεδο, έδειξε πόσο διψασμένος είναι και στο παιχνίδι με την ΑΕΚ αλλά και σε αυτό με τον Παναθηναϊκό».

To Top