Ο Κόστνερ που απορρίφθηκε από τον Άρη… ρυθμιστής για τον Γιαννιώτα!

O Γκούντερ Κόστνερ αποτελεί μία ιδιάζουσα περίπτωση για τον Άρη…. Ο 61χρονος προπονητής, μετά την απομάκρυνση του Γιάννη Χατζηνικολάου από τον πάγκο της ομάδας, είχε έρθει στη Θεσσαλονίκη, όπου μετά από τρίωρη συνομιλία, που είχε με τον Δημήτρη Ηλιάδη, είπε το «ναι», όμως, τελικά απορρίφθηκε!

Μάλιστα, τότε είχε προτιμηθεί την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή, αντί του Κόστνερ, ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς, για το «τιμόνι» των «κίτρινων».

Οι κίτρινοι, ωστόσο, βρίσκουν και πάλι… μπροστά τους τον Γερμανό προπονητή, για άλλο λόγο αυτή τη φορά. Ο Κόστνερ ανέλαβε προσφάτως προπονητής στην Φορτούνα Ντίσελντορφ (υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το καλοκαίρι της σεζόν 2014-΄15), στο δυναμικό της οποίας ανήκει και ο Γιάννης Γιαννιώτας!

Συνεπώς, το αν θα επιστρέψει ο 21χρονος επιθετικός στη Θεσσαλονίκη για έξι μήνες με δανεισμό, εξαρτάται λογικά σε μεγάλο βαθμό από τον 61χρονο τεχνικό. Αν δηλαδή αποφασίσει να τον παραχωρήσει με μορφή δανεισμού στους «κίτρινους», μην έχοντάς τον στα πλάνα του ή αν θα θελήσει να του δώσει μία ακόμα ευκαιρία στην Φορτούνα.

To Top