ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο κύβος ερρίφθη! Εκλογές στην ΕΟΕ…

Την ερχόμενη Παρασκευή 20 Οκτωβρίου, θα γίνουν οριστικά οι εκλογές στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή μετά τη συμφωνία Καπράλου – Κούβελου.
Στις 20 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές για την ανάδειξη της νέας ηγεσίας της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής. Κατά τη διάρκεια της γενικής συνέλευσης της Διεθνούς Επιτροπής Μεσογειακών Χωρών, στην Ισπανία, πραγματοποιήθηκε συνάντηση ανάμεσα στους δύο ισχυρούς άνδρες του Ολυμπιακού μας Κινήματος, κ.κ. Καπράλο και Κούβελο, παρουσία του υφυπουργού Αθλητισμού κ. Βασιλειάδη, και επήλθε η οριστική συμφωνία. Ετσι, αργά χθες το απόγευμα, το επίτιμο μέλος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής Λάμπης Νικολάου έστειλε τις επιστολές για σύγκλιση Ολομέλειας.

Η σύγκληση Ολομέλειας στο μέγαρο της οδού Κηφισίας θα πραγματοποιηθεί στις 20 Οκτωβρίου και οι επιστολές εστάλησαν εχθές προκειμένου να υπάρχει το απαραίτητο χρονικό όριο για να είναι έγκυρες οι εκλογές και να μην υπάρξει νέος… γύρος στις δικαστικές αίθουσες. Ωστόσο δεν θα κρύβουν εκπλήξεις καθώς μοναδικός υποψήφιος για τη θέση του Προέδρου είναι ο Σπύρος Καπράλος ενώ ο Ισίδωρος Κούβελος θα είναι ο μοναδικός υποψήφιος για Πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας.

To Top