ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο κύβος ερρίφθη! ΕΠΟ: “Ο τελικός στο Πανθεσσαλικό” – Ανοιχτό να γίνει με κόσμο

«Κλείδωσε» ουσιαστικά η διεξαγωγή του Κυπέλλου Betsson ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Άρη, αλλά παραμένει ανοιχτό το αν θα γίνει με κόσμο το ματς.

Πλήρης επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του PRESSARIS, αλλά και όσων επιχείρησαν να καταγράψουν την πραγματικότητα και όχι… ευσεβείς πόθους, μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης της ΕΠΟ…

Όπως ανακοινώθηκε πριν λίγο από την Ελληνική Ομοσπονδία:

“Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της ΕΠΟ σύσκεψη υπηρεσιακών παραγόντων με αντικείμενο τη διεξαγωγή του Τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson. Επιβεβαιώθηκε ότι η ΕΠΟ οφείλει να εφαρμόσει την προκήρυξη και μόνο. Το όλο θέμα θα συζητηθεί εκτενέστερα και θα ληφθούν αποφάσεις μετά τους αγώνες της Εθνικής Ομάδας, οι οποίοι προηγούνται τόσο χρονικά όσο και αξιολογικά”.

Αυτό με απλά λόγια σημαίνει ότι ο τελικός θα γίνει στο Πανθεσσαλικό βάσει της προκήρυξης. Όπως έχουμε ήδη αναφέρει η προκήρυξη είναι σαφής και αναφέρεται σε έναν τελικό στην κεντρική Ελλάδα, ενώ και η στάση της ΠΑΕ Άρης είναι αδιαπραγμάτευτη, μια και ζητάει να εφαρμοστεί η προκήρυξη. Τίποτε περισσότερο, τίποτε λιγότερο…

Πλέον η ΕΠΟ επικυρώνει τα… αυτονόητα – παρά την έντεχνη προσπάθεια αποπροσανατολισμού που επιχείρησε να βυθίσει στην εσωστρέφεια τον κιτρινόμαυρο σύλλογο- και απομένει στη συνέχεια να αποφασιστεί ο ακριβής αριθμός των φιλάθλων που θα φιλοξενήσει το Πανθεσσαλικό.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει η εκδοχή για την παρουσία 7.000 οπαδών από κάθε ομάδα στον τελικό, με την ΕΠΟ να αναμένεται να πάρει τις τελικές αποφάσεις μαζί με τις ομάδες και τους εμπλεκόμενους φορείς, μετά τα παιχνίδια της Εθνικής.

To Top