ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ο κύβος ερρίφθη! Πρόταση του Άρη στον Σανικίτζε, μικρή η διαφορά!

Ο Βίκτορ Σανικίτζε είναι ο παίκτης στον οποίο κατέληξε ο Άρης για την θέση “4”. Ο Δημήτρης Πρίφτης αποφάσισε πως ο Γεωργιανός είναι αυτός που ταιριάζει περισσότερο στην αγωνιστική φιλοσοφία της ομάδας του, συνέλεξε πληροφορίες μιλώντας με αρκετούς που έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν με τον 30χρονο φόργουορντ και κατέληξε σε αυτή την την επιλογή.

Οι κίτρινοι έχουν ήδη καταθέσει πρόταση στον παίκτη και με οικονομικούς όρους, θέλοντας να κλείσουν την υπόθεση το συντομότερο δυνατόν. Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει μικρή οικονομική διαφορά ανάμεσα στις δύο πλευρές, αλλά είναι τέτοια, που εφόσον το θέλουν και οι δύο δύσκολα δεν θα βρουν την “χρυσή τομή”.

Ο Σανικίτζε είναι ενήμερος για όλα, είναι θετικός να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα με την φανέλα του Άρη, αρκεί να ικανοποιηθεί οικονομικά.

Από τη στιγμή που ξεπεράστηκε στο μυαλό των προπονητών το ότι ο 30χρονος φόργουορντ θα πρέπει να απουσιάζει τουλάχιστον μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου λόγω υποχρεώσεων με την Εθνική Γεωργίας, δεν υπήρχε κάτι άλλο που να τους έκανε διστακτικούς.

Εφόσον ο Σανικίτζε κλείσει, οι κίτρινοι αποκτούν έναν έμπειρο παίκτη στο υψηλό επίπεδο, με εξαιρετικό βιογραφικό, ο οποίος μπορεί να κάνει μέσα στο γήπεδο πολλές δουλειές για την ομάδα. Είναι καλός αμυντικός, είναι παίκτης που έχει δημιουργία, μπορεί να σκοράρει από μέση και μακρινή απόσταση, έχει παιχνίδι και με την πλάτη στο καλάθι, παίζει και στο “3” και στο “4” και δεν είναι παίκτης που θα έχει απαίτηση να έχει τη μπάλα στα χέρια του.

To Top