ΑΠΟΨΕΙΣ

Ο κύριος λόγος και οι… 13 επιμέρους για να γεμίσει σήμερα το “Κλεάνθης Βικελίδης”!

Ο Άρης υποδέχεται σήμερα στις 21:00 την Λάρισα στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, στα “αποκαλυπτήρια” των “κιτρινόμαυρων”, μπροστά στο κοινό τους.

Αναμφισβήτητα, αν κανείς αναζητήσει τους λόγους που πρέπει σήμερα το “Κλεάνθης Βικελίδης” να είναι γεμάτο, θα σταθεί στα εξής:

Πρώτον και ο πλέον σημαντικός, είναι ο κόσμος του Άρη να δώσει ένα ηχηρό μήνυμα στήριξης σε ομάδα και διοίκηση, ενόψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου, που βρίσκει τον σύλλογο, πίσω στη φυσική του θέση, μετά την τετραετία της αυτοεξορίας.

Η φυσική παρουσία στο γήπεδο, θα αποτελέσει μία ένεση ψυχολογίας, για όσους φορούν τον “θεό του πολέμου” στο στήθος, προκειμένου να γνωρίζουν τι πρεσβεύουν ώστε να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις που κουβαλά ένας σύλλογος, με την τεράστια δυναμική του Άρη.

Παράλληλα, δίνεται μία καλή ευκαιρία σε όσους το επιθυμούν, να προμηθευτούν το εισιτήριο διαρκείας τους για την ερχόμενη σεζόν, αποδεικνύοντας πως στηρίζουν την προσπάθεια που γίνεται απ΄όλους μέσα στην ομάδα.

Εκτός από τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην ομάδα από πέρσι και οι οποίοι αξίζουν ένα ακόμα χειροκρότημα για την προσπάθεια που κατέβαλλαν υπάρχουν άλλοι 13 που έχουν ανάγκη από την ώθηση που προσφέρει το γεμάτο “Κλεάνθης Βικελίδης”, ώστε να συνειδητοποιήσουν πλήρως που βρίσκονται.

Και αυτοί είναι οι: Χουλιάν Κουέστα, Φραν Βέλεθ, Άλεξ Μενέντεθ, Δημήτρης Κωνσταντινίδης, Μιτζέν Μπάσα, Χαβιέ Ματίγια, Νικολάς Κολάσο, Ματέο Γκαρσία, Νικολά Ντιγκινί, Χαράλαμπο Σταμπουλίδης, Χαμζά Γιουνές, Θωμάς Ναζλίδης και Μπρούνο Γκάμα.

Ο τελευταίος δεν θα αγωνιστεί αλλά θα παρακολουθήσει την φιλική αναμέτρηση και θα πάρει μία πρώτη “γεύση” από την νέα του ομάδα.

 

To Top