ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ο Κώστας Σλούκας στο PRESSARIS σε ρόλο… σκάουτερ του Άρη ενόψει Μπάνβιτ!

Δύο ημέρες πριν η Φενερμπαχτσέ υποχρέωσε την Μπάνβιτ στην πρώτη ήττα της (84-75) στο πρωτάθλημα. Ο Κώστας Σλούκας δεν αγωνίστηκε λόγω ενός τραυματισμού, ήταν όμως στον πάγκο και έκανε το καλύτερο… σκάουτινγκ για τον Άρη! Το PRESSARIS μίλησε με τον διεθνή Θεσσαλονικιό γκαρντ, που γνωρίζει πολύ καλά και τι σημαίνει Άρης και  ανέλυσε την Μπάνβιτ και επεσήμανε πώς μπορούν οι κίτρινοι να φύγουν νικητές από την Πάνορμο.

Κώστα καλησπέρα από Θεσσαλονίκη. Καταρχήν είσαι καλά με τον τραυματισμό του στην ωμοπλάτη;

Ναι, είμαι καλά, δεν είναι σοβαρό το πρόβλημα.

Αντιμετωπίσατε και κερδίσατε την Μπάνβιτ. Τι είδους ομάδα είναι; 

Είναι ομάδα που ως επί το πλείστον βασίζεται σε 6-7 παίκτες, κυρίως Αμερικανούς. Είναι αθλητική ομάδα, παίζει πολύ γρήγορα, έχει ταλέντο, αν είναι στη μέρα της μπορεί να κερδίσει τον οποιονδήποτε, όπως το έκανε με την Εφές εκτός έδρας.

Ποιους παίκτες πρέπει να προσέξει κυρίως ο Άρης;

Σίγουρα τον (Κόρτνεϊ) Φόρτσον. Είναι… περίεργος πλέι μέικερ, απρόβλεπτος, πολύ γρήγορος. Χτύπησε τη μέση του στο μεταξύ μας παιχνίδι, αλλά μπήκε ξανά… Από εκεί και πέρα υπάρχει ο Σλότερ που πέρσι ήταν στον Παναθηναϊκό, ο Μοερμάν που είναι 4αρι με καλό σουτ και ο Βίντμαρ, που είναι αποτελεσματικός στο καλάθι. Η πεντάδα τους είναι πραγματικά πολύ καλή…

Η έδρα πιστεύεις ότι μπορεί να παίξει ρόλο; 

Είναι όντως έδρα κλουβί, αλλά αν ο Άρης ελέγξει τον ρυθμό, δεν θα επηρεαστεί και έχει τύχη να χτυπήσει τον αγώνα.

Είσαι στο εξωτερικό πλέον. Παρακολουθείς αγώνες του Άρη;

Δεν έχω δει πολλά παιχνίδια, γιατί και εμείς παίζουμε συνέχεια, αλλά παίζει καλά, είναι καλά δεμένη ομάδα σε κάθε παιχνίδι από αυτά που είδα και έχει πετύχει μεγάλες νίκες στο ξεκίνημα. Του εύχομαι το καλύτερο!

To Top