ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ο Λάρσον καθορίζει την επίθεση του Άρη! Οι σκέψεις του Παντελίδη για την αρχική ενδεκάδα…

Η απόφαση για την χρησιμοποίηση ή όχι στην αρχική ενδεκάδα του Ντάνιελ Λάρσον δεν έχει παρθεί ακόμα και αυτός είναι ο λόγος που υπάρχουν δύο ενδεχόμενα αυτή τη στιγμή για το πως θα παρουσιαστεί μεσοεπιθετικά ο Άρης…

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Ο Σάββας Παντελίδης ακόμα δεν έχει αποφασίσει αν θα ρίξει τον Σουηδό από την αρχή στην “μάχη” ή θα τον κρατήσει στον πάγκο, καθώς ναι μεν προπονείται τις τελευταίες μέρες, όμως έχασε αρκετές προπονήσεις το προηγούμενο διάστημα, λόγω του τραυματισμού του.

Ας τα πάρουμε, όμως, από την αρχή. Στο τέρμα αναμένεται κόντρα στην ΑΕΛ Λεμεσού, να είναι ο Χουλιάν Κουέστα με τους Ντάνιελ Σούντγκρεν, Λίντσεϊ Ροζ, Φραν Βέλεθ και Μιχάι Κόρχουτ, μπροστά του από τα δεξιά προς τα αριστερά.

Όσον αφορά την μεσαία γραμμή, το δίδυμο Μιτζέν Μπάσα-Χαβιέ Ματίγια έχει το προβάδισμα στο μυαλό του Σάββα Παντελίδη που και σε αυτό τον αγώνα θα επιλέξει τον “αγαπημένο” του σχηματισμό, 4-2-3-1.

Πιθανότητες να αγωνιστεί ως βασικός έχει και ο Λούκας Σάσα, παρότι δεν είναι ακόμα απόλυτα έτοιμος. Ωστόσο, το δίδυμο Μπάσα-Ματίγια έχει περισσότερα πλεονεκτήματα, καθώς γνωρίζονται τόσο οι δύο τους πολύ καλύτερα, όσο και με την άμυνα του Άρη. Παράλληλα, η μη παρουσία του Αλβανού διεθνή στη μεσαία γραμμή, αποδυναμώνει ακόμα περισσότερο τους “κιτρινόμαυρους” στο ψηλό παιχνίδι.

Επιθετικά, “σίγουροι” είναι οι Γιάννης Φετφατζίδης, Νικολά Ντιγκινί και Μπράουν Ιντέγε. Ο πρώτος θα αγωνιστεί ως δεξί εξτρέμ, ο Νιγηριανός φορ στην θέση του και ανάλογα με την συμμετοχή του Ντάνιελ Λάρσον θα εξαρτηθεί και η θέση του Γάλλου.

Αν ο Σουηδός αγωνιστεί βασικός τότε ο Ντιγκινί θα παίξει πίσω από τον Ιντέγε. Αν μείνει στον πάγκο, τότε ο Γάλλος θα πάει αριστερά και ένας εκ των Τόνσο-Μαρτίνες θα αγωνιστεί πίσω από τον Μπράουν Ιντέγε.

Αυτές είναι οι μέχρι στιγμής σκέψεις του Σάββα Παντελίδη, όμως δεν αποκλείεται να υπάρξει και κάποια έκπληξη από τον Έλληνα προπονητή, προκειμένου να αιφνιδιάσει τον αντίπαλό του.

 

To Top