ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ο Λάρσον υποψήφιος για την επιστροφή του στην Εθνική Σουηδίας… μέσω του Άρη!

Οι καλές εμφανίσεις του Ντάνιελ Λάρσον με τη φανέλα του Άρη είναι πιθανό να του ανοίξουν τον δρόμο για την Εθνική Σουηδίας!

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της σουηδικής ιστοσελίδας STV Sport το γεγονός ότι η επιθετική γραμμή της Εθνικής Σουηδίας δεν διάγει αγωνιστική φόρμα και οι επιθετικοί της δεν βρίσκονται σε καλό αγωνιστικό “φεγγάρι” είναι πιθανό να φέρει στο προσκήνιο εναλλακτικές λύσεις και μία από αυτές είναι ο Λάρσον, για τον οποίο αναφέρει το δημοσίευμα πως “πέρασε μια δύσκολη περίοδο στην Τουρκία, αλλά στην Ελλάδα βρήκε και πάλι το μομέντουμ του. Συνήθως παίζει στα άκρα, αριστερά ή δεξιά”.

Επόμενος επίσημος αγώνας για τη Σουηδία είναι στις 23 Μαρτίου με αντίπαλο τη Ρουμανία για τα προκριματικά του Euro. Στις 13 Μαρτίου θα ανακοινωθεί από την ομοσπονδία ποιοι θα συνθέσουν την ομάδα.

Και μόνο το γεγονός ότι ο Λάρσον αποτελεί και πάλι εναλλακτική λύση για την επιθετική γραμμή της Εθνικής Σουηδίας είναι ένα σημαντικό γεγονός που αναδεικνύει καταρχήν την ποιότητα του ίδιου του παίκτη, αλλά και την ποιότητα του περιβάλλοντος του Άρη, μέσω του οποίου ο Λάρσον είναι στην… πόρτα της Εθνικής.

To Top