ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ο Λάσκαρης και η οικογένειά του συνεχίζουν να σκορπούν ψέματα!

Ο Νίκος Λάσκαρης, η Τζόρτζια Ευσεβίου και ο Μάνος Λάσκαρης δυστυχώς μόνο κοροϊδεύουν το τελευταίο διάστημα. Και το κάνουν με τον πιο αισχρό τρόπο.

Νέο ψέμα από τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Άρης που αποδεικνύεται αποκλειστικά και μόνο από τις δικές του ενέργειες. Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Το PRESSARIS παρουσιάζει μέρος της επιστολής της 7ης Φεβρουαρίου, στην οποία ο Νίκος Λάσκαρης “εξηγεί” πως δεν μπορεί να δώσει εγγυήσεις για την αποπληρωμή του χρέους προς το δημόσιο το οποίο δέχεται να πληρώσει ο ίδιος.

Αναφέρει χαρακτηριστικά: “Συναισθάνομαι την αγωνία σας προς τούτο ίσως και το γεγονός ότι τόσον εγώ όσο και η οικογένειά μου έχουμε χάσει την αξιοπιστία μας αυτή την περίοδο στον κόσμο του Άρη με όλα αυτά που ακούγονται, όμως θα ήθελα πραγματικά και από τα βάθη της καρδιάς μου να σας ενημερώσω ότι αυτή την στιγμή ΔΕΝ δύναμαι να δώσω τις εμπράγματες εγγυήσεις που μου ζητάτε. Διότι απλά δεν είναι νομικά δυνατόν. Oι λογαριασμοί τόσον εμού όσο και της συζύγου μου είναι δεσμευμένοι, οι εταιρείες μου το ίδιο, καθώς και κάθε περιουσιακό στοιχείο στο όνομα μας ικανό να εγγυηθεί την αποπληρωμή του Δημόσιου Χρέους”.

Λίγες μέρες μετά, ο Νίκος Λάσκαρης έβαλε υποθήκη πολυόροφη πολυκατοικία – όπως ανέφερε το ρεπορτάζ της Μαίρης Μπενέα στις “Δικογραφίες” – για να μη μπει φυλακή, αφού δεν είχε μετρητά 200.000 ευρώ να πληρώσει την εγγύηση.

Ακόμα κι αν το πατρικό του στην Ξάνθη (όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ) δεν είναι στο όνομά του, το δημόσιο το δέχθηκε ως υποθήκη αντί χρημάτων για την εγγύηση και ο Λάσκαρης δεν κινδυνεύει με φυλάκιση.

Είναι χρέος του, λοιπόν, όπως φυσικά και της Τζόρτζιας Ευσεβίου που έχει μεγαλύτερη περιουσία από τον σύζυγό της, να βρουν περιουσιακά στοιχεία και να τα προσημειώσουν έναντι των οφειλών στο δημόσιο που οι ίδιοι δημιούργησαν. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο. Ο χρόνος για την οικογένεια Λάσκαρη τελείωσε.

To Top