ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ο Λάσκαρης συνεχίζει τον “εμπαιγμό” και… διαρρέει συμφωνίες!

Καμία συμφωνία με καμιά πλευρά του Άρη δεν έχει ο Νίκος Λάσκαρης για μεταβίβαση μετοχών και απεμπλοκή του από την ΚΑΕ, όπως τεχνηέντως διαρρέει προφανώς το περιβάλλον του, για τους δικούς του λόγους.

Η πλευρά των Αρειανών επιχειρηματιών έχει καταθέσει μια συγκεκριμένη πρόταση στον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ από τον περασμένο Αύγουστο, η οποία αφορά τη μεταβίβαση του 90% των μετοχών της ΚΑΕ και την κάλυψη των 2/3 των χρεών της εταιρείας. Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Έχει ζητήσει από τον Λάσκαρη να κάνει το αυτονόητο, να δεσμευθεί ότι θα καλύψει ο ίδιος το υπόλοιπο μέρος των χρεών, αυτό που αφορά στο δημόσιο, αλλά μέχρι και σήμερα ο Λάσκαρης δεν δίνει τη παραμικρή εγγύηση για κάτι τέτοιο και συνεχίζει τον εμπαιγμό, δίχως να έχει αντιληφθεί ότι είναι ο πρώτος που… καίγεται! Άρα για ποια συμφωνία μιλάμε;

Επιπροσθέτως, δεν πρόκειται να υπάρξει κάποια ουσιαστική εξέλιξη, πόσο μάλλον συμφωνία, όταν εδώ και λίγες μέρες έχει γίνει μπροστάρης στο ζήτημα της απεμπλοκής του Λάσκαρη ο Ερασιτέχνης Άρης. Ο ιδιοκτήτης ΚΑΕ προφανώς και συνεχίζει τα παιχνίδια, αλλά θα πρέπει να αντιληφθεί πως όλη η πίεση είναι πάνω του.

Η έκτακτη γενική συνέλευση του Ερασιτέχνη τη προσεχή Δευτέρα θα είναι ένα κομβικό σημείο εξελίξεων, προφανώς και θα υπάρξουν κρίσιμες επαφές και μέσα στο σαββατοκύριακο με τις εμπλεκόμενες πλευρές, σε καμία περίπτωση πάντως δεν μπορεί να υπάρξει η οποιαδήποτε συμφωνία, αν ο Λάσκαρης δεν δεσμευτεί εμπράκτως ότι θα καλύψει μέρος των χρεών που ο ίδιος δημιούργησε.

To Top