ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Λίλαρντ ντύθηκε… Κάρι, μείωσαν οι Μπέιζερς σε 2-1! (video)

Μπορούν οι Warriors χωρίς τον Curry; Έχουν αποδείξει ότι μπορούν. Πλέον, όμως, μάλλον τον χρειάζονται άμεσα. Οι πρωταθλητές ηττήθηκαν στο Portland (120-108), με τους Blazers να μειώνουν στο 2-1 με μια σπουδαία εμφάνιση και να δείχνουν ότι μπορούν να κοντράρουν την ομάδα του Golden State.

Ο Damian Lillard κι ο Al-Faruq Aminu έκαναν εξαιρετική δουλειά, την ώρα που ο Draymond Green κι ο Klay Thompson ήταν εντελώς μόνοι και δεν έβρισκαν βοήθειες από τους φοβισμένους συμπαίκτες τους.

* O Damian Lillard έβαλε 40 πόντους με 8/13 τρίποντα, μάζεψε 5 ριμπάουντ και μοίρασε 10 ασίστ. Είχε double-double από την τρίτη περίοδο. Έκανε ρεκόρ καριέρας σε αγώνα των playoffs. Και έγινε ο πρώτος παίκτης των Blazers μετά το 1992 με +30 πόντους, +5 ριμπάουντ και +10 ασίστ. Ο τελευταίος που το έκανε ήταν ο Clyde Drexler… Και ο Dame δεν ήταν φέτος All Star.

* O Al-Faruq Aminu πρόσθεσε 23 πόντους με 4/4 δίποντα, 4/5 τρίποντα, 3/3 βολές και 10 ριμπάουντ. Εξαιρετικός, γεμάτος ενέργεια, ουσία, αλλά και τρομερά συγκεντρωμένος.

* Ο CJ McCollum σταμάτησε στους 22 πόντους, σε μια “ήσυχη” για τα δεδομένα του βραδιά.

* Ο Draymond Green έκανε επίσης ρεκόρ καριέρας στα playoffs με 37 πόντους και 8/12 τρίποντα. Ηταν η πρώτη φορά που δυο αντίπαλοι σε αγώνα της postseason είχαν από οκτώ εύστοχα τρίποντα ο κάθε ένας! Ο Green πρόσθεσε 9 ριμπάουντ και 8 ασίστ σε 41 λεπτά. Και με αυτά τα οκτώ εύστοχα σουτ από την περιφέρεια, ισοφάρισε και το ρεκόρ της ομάδας του.

* Ο Klay Thompson σταμάτησε στους 35 πόντους με 14/28 σουτ. Έβαλε 18 στην 1η περίοδο.

Πλην του Barbosa (10 πόντοι), οι Warriors δεν είχαν άλλον παίκτη με διψήφιο αριθμό. Και στο τέλος της βραδιάς, είδαν τους Blazers να γίνονται η πρώτη ομάδα τη φετινή σεζόν που τους κέρδισε δυο φορές. Έστω κι αν regular με postseason διαχωρίζονται.

Στο Μαϊάμι, οι Ράπτορς με 33 πόντους του Κάιλ Λόουρι κέρδισαν τους Χιτ με σκορ 95-91 και πήραν το προβάδισμα με 2-1 νίκες, αλλά και το πλεονέκτημα έδρας πίσω.

To Top