ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Ο Λαγκαδάς είναι η μόνη ομάδα που μπορεί να νικήσει τη… Λέστερ»

Θέση για τις σοβαρές καταγγελίες της ομάδας του έπειτα από το τελευταίο παιχνίδι με την ΑΠΕ Λαγκαδά πήρε ο πρόεδρος του Απόλλωνα Καλαμαριάς, Αλέξανδρος Νεράντζης.

Αναλυτικά, τα όσα υποστήριξε στον ΣΠΟΡ FM 94,6:

Για τις διαμαρτυρίες του Απόλλωνα μετά το ματς με την ΑΠΕ Λαγκαδά: «Έχουμε άλλες έξι αγωνιστικές και πρέπει να ρίξουμε τους τόνους. Όχι επειδή αυτά που λέμε δεν ισχύουν, αλλά επειδή πρέπει να κοιτάξουμε παραπέρα. Εδώ και 4-5 ματς οι αντίπαλοι του Λαγκαδά έχουν μεγάλα παράπονα και βγάζουν ανακοινώσεις. Δεν θα κάτσω να πω αν η διαιτησία ήταν στημένη, γιατί μετά θα πρέπει να το αποδείξω. Εγώ είπα στον προπονητή και τον έφορο της ομάδας να πέσουν οι τόνοι γιατί αν κληθούμε από τον Εισαγγελέα, θα πρέπει να τα αποδείξουμε. Οι ίδιοι λένε ότι έχουν αποδείξεις».

Για τη συνεχιζόμενη εύνοια που λέγεται ότι έχει ο Λαγκαδάς: «Δεν πιστεύω ότι είναι τυχαίο ότι τόσες ομάδες φωνάζουν. Εγώ δεν το έχω ξαναδεί αυτό το πράγμα στη ζωή μου. Και με την Μπαρτσελόνα να παίζαμε, θα παίρναμε κάτι. Όπως είπε και ο έφορός μας, ο Λαγκαδάς είναι η μόνη ομάδα που μπορεί να νικήσει τώρα τη Λέστερ. Προσεχώς έχω ένα ραντεβού με τον κ. Κοντονή για άλλα πράγματα, αλλά θα του θέσω και το θέμα της διαιτησίας. Πρέπει τα ματς να παίζονται στα ίσια μέσα στο γήπεδο. Στον α’ γύρο υπήρξαν ματς που χάσαμε 5-0 και δεν είπαμε τίποτα. Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση».

Για τη στάση της δικής του ομάδας: «Δυστυχώς από τη στιγμή που μπήκε το στοίχημα στον αθλητισμό τα πράγματα έχουν αλλάξει. Αν διαλέξεις να είσαι καθαρός, διαλέγεις να δέχεσαι δύσκολες αποφάσεις και να σε σφάζουν. Εμείς λέμε ότι κλείνουμε φέτος 90 χρόνια και πρέπει να τιμάμε το μεγάλο όνομα του Απόλλωνα».

Για το αν υπάρχει «εγκληματική οργάνωση» στο ποδόσφαιρο: «Αν κρίνω από αυτά που βλέπω, διαβάζω και ακούω, εννοείται ότι υπάρχει. Από αυτά που βλέπω εγώ, πιστεύω ότι υπάρχουν άνθρωποι που δεν παίζουν τίμια. Το ζω στη Γ’ Εθνική. Γιατί να ασχολείται ένας άνθρωπος με μια ομάδα στη Γ’ Εθνική; Εγώ είμαι πρόεδρος στον Ερασιτέχνη και αναγκαστικά ασχολούμαι. Να ασχολείσαι όμως για εισιτήρια, για τηλεοπτικά και για επιχορηγήσεις που… δεν υπάρχουν; Για την αγάπη τους για το ποδόσφαιρο θα το κάνουν προφανώς».

Για το τι ακριβώς συνέβη στο επίμαχο ματς: «Οι εικόνες από τα στιγμιότυπα μας αδικούν. Αν ήσασταν στο γήπεδο και βλέπατε το διαιτητικό τρίο, θα καταλαβαίνατε. Δεν πήραμε ούτε ένα φάουλ στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν είμαι προπονητής, αλλά μπορώ να δω αν μια φάση είναι φάουλ. Να έρθει μια ομάδα στην Καλαμαριά, να παίξει καλύτερα, να δεχθώ να χάσουμε. Όχι έτσι όμως.

Ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο επειδή είμαι αιθεροβάμων. Υπάρχει στοίχημα ακόμα και σε ερασιτεχνικά πρωταθλήματα. Και στην Αγγλία υπάρχει, αλλά δεν έχει καμία σχέση. Δεν θέλω να πω ότι είναι κακό, κι εγώ έχω παίξει. Πρέπει όμως τα ματς να κρίνονται στα γήπεδα και να μην αδικούνται κατάφωρα ομάδες».

To Top