Ο Λεβαντόφσκι ζήτησε να φύγει από την Μπάγερν!

Την αποχώρησή του από την Μπάγερν Μονάχου ζήτησε ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, θέλοντας να ζήσει νέες εμπειρίες στην ποδοσφαιρική του καριέρα. Δεν τον παραχωρούν οι Βαυαροί με λιγότερα από 117 εκατομμύρια ευρώ.

Λίγες ημέρες αφότου βοήθησε την Μπάγερν να κατακτήσει το Σούπερ Καπ Γερμανίας, κόντρα στην πρώην ομάδα του, Ντόρτμουντ, ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι θέλει να δοκιμάσει νέες προκλήσεις στην καριέρα του, γι’ αυτό και σύμφωνα με το «Sky Sports», ζήτησε από την διοίκηση των Βαυαρών την αποχώρησή του από τον σύλλογο.

Με την Μπάγερν, ο 32χρονος Πολωνός επιθετικός έχει κατακτήσει ό,τι τρόπαιο υπάρχει, από το 2014 μέχρι σήμερα, καταρρίπτοντας παράλληλα το ένα ρεκόρ μετά το άλλο. Το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το 2023, ωστόσο δύσκολα όπως όλα δείχνουν θα παραμείνει έως τότε στην πρωταθλήτρια Γερμανίας.

Η διοίκηση πάντως, από την πλευρά της, δεν είναι διατεθειμένη να ακούσει προσφορές από άλλες ομάδες, οι οποίες δεν θα είναι κοντά στις απαιτήσεις της. Αυτές, σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα είναι κοντά στα 117 εκατομμύρια ευρώ. Δεδομένα, πάντως, αν ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι βγει στην αγορά, σίγουρα θα προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών κορυφαίων συλλόγων.

To Top