ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ο Λειβαδιώτης του Έβρου: «Είμαι φίλος του Άρη! Καίγεται η καρδιά μου να τον βλέπω στη Γ’ εθνική»

Ο κεντρικός αμυντικός του Έβρου Σουφλίου, Άγγελος Λειβαδιώτης, μίλησε για το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στον Άρη.

Αναλυτικά όσα είπε στο στο YellowRadio 92,8:

Για το παιχνίδι: «Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για μας γιατί παίζουμε με τον Άρη μέσα στην έδρα του. Ο Άρης προέρχεται από ήττα και θέλει να ξανα επιστρέψει στις νίκες. Κάθε παίκτης που αντιμετωπίζει τον Άρη θέλει να παίξει καλά και να δείξει κάτι παραπάνω. Με έναν τόσο δυνατό αντίπαλο πρέπει να είσαι απόλυτα έτοιμος».

Για το παιχνίδι με την Δράμα: «Ο Άρης έχει την καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα και με τα ονόματα που έχει αλλά και από την ποιότητα αυτών των παικτών. Δεν γινόταν να πάρει αήττητος το πρωτάθλημα, κάπου θα έχανε, αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι».

Για τις διαφορές του Άρη φέτος με πέρσι: «Έχει μεγάλη διαφορά με πέσρι, ότι δεν χάνει. Όποιος θέλει να κερδίσει τον Άρη, πρέπει να «φτύσει αίμα».

Για τους παίκτες του Άρη: «Έχει πολύ καλό σύνολο, αλλά η ποιότητα του Τάτου και του Ραούλ Μπράβο είναι κάτι ξεχωριστό».

Για τους στόχους του Έβρου στο παιχνίδι με τον Άρη: Θέλουμε και μεις τους βαθμούς και αν και είναι δύσκολο θα προσπαθήσουμεγια το καλύτερο αποτέλεσμα».

Για τον Άρη του μέλλοντος: «Έιμαι φίλος του Άρη και καίγεται η καρδιά μου να τον βλέπω στη Γ’ εθνική. Όπως ο Άρης έτσι και όλες οι μεγάλες Ελληνικές ομάδες ανήκουν στη Super League».

To Top