Ο Λεμπρόν θα πάρει… ρεπό στο ντεμπούτο του Μπρόνι

Λεμπρόν Τζέιμς είναι, ό,τι θέλει κάνει… Ο «βασιλιάς» ενημέρωσε πως εφόσον το ντεμπούτο του γιου του, Μπρόνι, στο κολέγιο (USC) συμπέσει με παιχνίδι των Λέικερς, τότε θα πάρει ρεπό για να είναι στο πλευρό του.

«Όποτε πάρει το ΟΚ και είναι έτοιμος να παίξει το πρώτο του παιχνίδι, έχω ήδη πει στους συμπαίκτες μου ότι αν παίξει την ίδια ημέρα που παίζουμε, θα τους βρω στο επόμενο ματς», είπε ο Τζέιμς μετά την ήττα (133-110) των Λέικερς από τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ το βράδυ της Πέμπτης. «Η οικογένεια είναι πάνω από όλα… Αλλά σίγουρα πρέπει να δω το πρώτο παιχνίδι του Μπρόνι, όποτε είναι έτοιμος να παίξει».

Ο 19χρονος πρωτοετής, ο οποίος υπέστη καρδιακή ανακοπή κατά την διάρκεια προπόνησης τον Ιούλιο και υποβλήθηκε σε επιτυχή χειρουργική επέμβαση για να επιδιορθώσει αυτό που η οικογένεια Τζέιμς ανέφερε ως πιθανό συγγενές καρδιακό ελάττωμα, δεν έχει εμφανιστεί ακόμη σε ένα παιχνίδι.

Ο Μπρόνι θα έχει μια τελική αξιολόγηση από το προσωπικό του USC αυτή την εβδομάδα, θ’ αρχίσει προπονήσεις την επόμενη εβδομάδα και θα επιστρέψει στους αγώνες σύντομα, όπως ανέφερε εκπρόσωπος της οικογένειας Τζέιμς, σε σχετική ανακοίνωση.

To Top