Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς αποθέωσε τον Σαλάχ: «Είναι απίστευτος» (video)

Εντυπωσιασμένος από την εμφάνιση του Μοχάμεντ Σαλάχ και ιδιαίτερα από το γκολ που πέτυχε σε βάρος της Μάντσεστερ Σίτι ήταν ο Λεμπρόν Τζέιμς, ο οποίος έσπευσε να τον αποθεώσει.

Ισόπαλο με σκορ 2-2 ολοκληρώθηκε το παιχνίδι ανάμεσα στην Λίβερπουλ και την Μάντσεστερ Σίτι, ένα ματς το οποίο ήταν χορταστικό.

Ένας από τους παίκτες που είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο στο συγκεκριμένο ματς, για λογαριασμό των «κόκκινων» ήταν ο Μοχάμεντ Σαλάχ. Ο 29χρονος Αιγύπτιος άσος ήταν αυτός που έδωσε την ασίστ στον Μανέ για να ανοίξει το σκορ στο 53΄, ενώ στο 76΄ πέτυχε ένα γκολ σπάνιας ομορφιάς.

Πλέον ο ίδιος μετρά στο φετινό πρωτάθλημα της Premier League 8 γκολ και 3 ασίστ σε 8 από τα 9 μέχρι τώρα ματς που έχουν γίνει. Μετά το τέλος του αγώνα με τους «πολίτες», ο Σαλάχ γνώρισε την αποθέωση τόσο από τον Γιούργκεν Κλοπ, όσο και από τους οπαδούς της Λίβερπουλ.

Υπήρξε όμως μία ανάρτηση, η οποία έκανε την διαφορά. Αυτή δεν ήταν άλλη, από εκείνη του σούπερ σταρ του NBA και μετόχου της Λίβερπουλ Λεμπρόν Τζέιμς, ο οποίος έκανε αναδημοσίευση μια ανάρτηση που είχε κάνει η Λίβερπουλ για τον Αιγύπτιο «Βασιλιά».

To Top